Întrebare cu răspuns(uri)

Din ce cauza la "Activitatea mea" regasesc si actiunile celorlalti membri ai comunitatii?

Care ar putea fi cauza pentru care in "Activitatea mea" nu regasesc doar actiunile mele?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Din cauza ca ai ales să urmărești anumiți membrii ai comunității și atunci apar și la tine acțiunile lor. În schimb, dacă nu o sa mai urmărești niciun membru, o să îți apară doar acțiunile tale în tab-ul "activitatea mea".

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată și doar dacă ești autentificat)

Nu (0)

Da (6)

100%

6 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

La mine apare doar activitatea mea.

Din cate observ eu acel screenshot este facut de pe un telefon, daca intri de pe calculator tot asa apare?

Și mie, la activitatea mea îmi apare doar ce am făcut eu. Cred că doar Mihaela sau Daniela ne pot elucida misterul. Sau poate nu ești singura, dar numai tu ai remarcat.

La mine, la “activitatea mea”, apar doar acțiunile mele. La “toate activitățile” apar și acțiunile celorlalți membri. O fi fost vreo eroare de moment.

@FaraUnID, @Teacher_ si @Laura voi urmariti vreun membru din comunitate? Ca tind sa-i dau dreptate lui Razvan, ca eu i-i am trecuti la prieteni pe acei membri.

Eu nu urmăresc niciun membru in comunitate. Verifica puțin dacă acei membri pe care ii urmărești se regăsesc la secțiunea “activitatea mea”.

Eu nu urmăresc pe nimeni. Daca urmărești, e clar că asta e motivul pentru care se vede activitatea tuturor acelor persoane.

Razvan are dreptate, atunci cand urmaresti pe cineva vei vedea si activitatile persoanei respective pentru ca se intelege ca iti doresti acest lucru in momentul in care alegi sa il urmaresti :)

MihaelaC activitatea membrului urmarit o vedem si in "toate activitatile". De preferat ar fi ca in activitatea mea sa fie doar actiunile mele si in toate activitatile sa le regasesc pe restul.

În toate activitățile sunt vizualizate doar ultimele, și dacă sunt foarte multe, nu mai vezi ce a mai postat cel pe care îl urmărești.

@Vio73 aseara era bine ca nu prea era activitate in comunitate Daca membrii urmariti au oferit raspunsuri e normal sa-ti apara.

Unde ai optiunea de vizualizare a profilului tau public, acolo gasesti toata activitatea ta. Ce e drept, la activitatea mea, ar trebui sa se regaseasca doar activitatea ta:) dar daca o regasim la profilul tau public, pe mine nu ma deranjeaza. Sau poate ar trebui schimbate denumirile intre ele:D

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!