Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Factura pentru Internet home

Asi dori sa stiu va rog cum pot primi factura de internet prin fibra in contul meu de orange

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Daca ai cont My Orange o regasesti acolo in sectiunea ”consum si facturi”. Initial iti apare factura totala, apoi defalcata pentru fiecare numar in parte.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (1)

100%

1 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Daca ai cont My Orange o regasesti acolo in sectiunea ”consum si facturi”. Initial iti apare factura totala, apoi defalcata pentru fiecare numar in parte.

Îți regăsești toate facturile în contul meu Orange. Trebuie sa îți adaugi numărul alocat la internet în aplicația My Orange, la secțiunea Numerele mele, apoi adaugă număr și apoi vei beneficia de vizualizarea facturilor în contul meu. Ai in screen shot ordinea din contul meu. Daca nu te descurci, sa ne scrii. Succes!

Eu fiind titular de mai multe abonamente n-am fost nevoita niciodata sa introduc niciun numar ulterior in aplicatie. Imi apareau toate, iar cand factura se emitea imi aparea factura totala si apoi sumele de plata pentru fiecare abonament in parte.
Ma gandesc ca trebuie adaugat in cont daca ai mai multe cartele PrePay si vrei sa le gestionezi din My Orange.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!