Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Va doriti sa munciti la Orange?

Pe prima pagina a Comunitatii, in partea de jos a paginii regasim si rubrica "Cariera". Daca va intereseaza domeniul puteti accesa aceasta rubrica si vizualiza job-urile disponibile.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Cred ca mi-ar placea sa lucrez in departamentul care se ocupa de inovatii. Sa vii cu idei noi abonamente, cercetare de piata, coordonare echipe pentru a realiza un proiect, si etc. Imi place sa caut solutii, sa vin cu idei si sa ajut la imbunatatire.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (2)

100%

2 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 2

Hmm....da. Poate. De ce nu? :) La cate recomandari am facut pana acum, unele si implementate deja, tind sa cred ca as putea contribui la imbunatatirea serviciilor oferite in momentul de fata. De lucru e cu siguranta, si loc de "mai bine" sunt sigur ca va fi intotdeauna. :)) Asa ca...da. De ce nu? Bring it on.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!