Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Va doriti sa munciti la Orange?

Pe prima pagina a Comunitatii, in partea de jos a paginii regasim si rubrica "Cariera". Daca va intereseaza domeniul puteti accesa aceasta rubrica si vizualiza job-urile disponibile.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Cred ca mi-ar placea sa lucrez in departamentul care se ocupa de inovatii. Sa vii cu idei noi abonamente, cercetare de piata, coordonare echipe pentru a realiza un proiect, si etc. Imi place sa caut solutii, sa vin cu idei si sa ajut la imbunatatire.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (2)

100%

2 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 1 din 2

@Miha, oricât de bine ar suna, mai bine e la stat. :) In plus, nu am cunoștințe de IT necesare... Probabil cei care sunt in jurul Bucureștiului sunt mai avantajați. Tu te-ai vedea angajată la Orange?
Oricum, consider că și eu fac parte din familia Orange....:)

@teacher_ nici eu nu am cunostinte solide de IT, dar m-as vedea potrivita in departamentele de Marketing si Relatii cu clientii. Cu toate ca e dificil sa interactionezi cu clientii si sa incerci sa-i multumesti pe toti. In ceea ce priveste job-urile de la stat, tind sa-ti dau dreptate. De 12 ani eu lucrez in domeniul privat si nu am beneficiile pe care le primesc "cei de la stat": nu libere legate de week-end cand sunt sarbatori legale, nu vouchere de vacanta, nu spor de vechime... :(

Dacă as fi avut studii pe domeniile căutate de Orange, mi-aș fi încercat norocul. Mi-am dorit sa lucrez la Orange, momentan lucrez în specialitate studiilor, dar viitorul nu știi ce îți rezervă.

Eu va urez succes oricum tuturor, și va doresc sa va găsiți un loc de muncă util, in care sa va simțiți apreciați și recompensați pe masura cunoștințelor și a implicării voastre, fie el la Orange (preferabil) sau in altă parte. :)

Sincer, dacă aș fi avut pregătirea necesară, m-ar fi interesat. Mă refer aici la un post în Departamentul Tehnic, pentru că sunt pasionat de tehnologiile oferite de operatorii telecom, implicit și de către Orange. Așa, prefer domeniul în care îmi desfășor activitatea. Mulțumim de informații!

Eu astept sa se faca loc in back office, la categoria soricei de biblioteca, adica operatorii care nu au treaba cu nimeni din afara, doar isi vad de hartiile/inregistrarile lor :D.. fiecare cu domeniul care-i place si-l face sa se simta confortabil...

Am urmarit si eu joburile care sunt postate de catre orange pe site, si cred ca e o metoda foarte buna de recrutare. Daca m-as angaja la orange? De ce nu? Daca au liber un post pentru incadrarea mea nu refuz:)

Cred ca mi-ar placea sa lucrez in departamentul care se ocupa de inovatii. Sa vii cu idei noi abonamente, cercetare de piata, coordonare echipe pentru a realiza un proiect, si etc. Imi place sa caut solutii, sa vin cu idei si sa ajut la imbunatatire.

Ceva destul de frumos, de care sper să țină cont cei care citesc pe aici! Poate cu puțin noroc, ți se împlinește dorința! Baftă!

Da,ar fi atat o placere cat si o provocare pt mine chiar daca a lucra cu oamenii e foarte dificil pt ca uneori reusesti,alteori nu sa rezolvi si sa multumesti pe toata lumea.Daca lucrezi intr-un loc in care iti place,inveti cu placere sa ajungi printre cei mai buni pt a putea schimba ceva.

Romeo.
Romeo.

Romeo.

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Romeo.

Da ! Mi-ar placea la nebunie sa colaborez cu Orange, lucru de care mi-am dat seama de-abia anul asta, cand am inceput sa il cunosc mai bine ( prin intermediul campaniei "Doneaza net", prin faptul ca e partener Electric Castle si Untold si bineinteles, prin comunitate ) .
Eu am terminat in domeniul stiintelor comunicarii, imi doresc foarte mult sa sustin talente si performante ale tinerilor romani, incat sa nu mai trebuiasca sa plece din tara ca sa isi faca un rost, imi place sa consiliez, sa ofer sfaturi, sa ma implic in proiecte inovatoare, sa imi duc taskurile la bun sfarsit cu brio si, pretty much, sa fac lumea un loc mai bun, mai cald si mai confortabil :D

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!