Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Orange aduce tehnologia 5g la Untold

Orange testează această tehnologie alături de Samsung.

https://www.orange.ro/newsroom/comunicat/inovatii-1/orange-aduce-inovaţia-5g-la-untold-1127

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (2)

100%

2 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Super tare, în sfârșit lansează comercial și ORO tehnologia 5G după cei 2 jucători, de pe piața mobila din România. Bravo Orange România! Poate în scurt timp vor avea acoperire extinsă față de ceilalți competitori.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Untold este contextul ideal pentru a pune in valoare tehnologia 5G si era de asteptat ca acest lucru s-o faca cu sprijinul firmei Samsung. Cu telefonului Samsung Galaxy S10 5G si a ochelarilor VR cei prezenti vor sta virtual fata in fata cu artistii ce vor concerta pe scena principala, totul prin intermediul retelei Orange 5G.
Din ce am citit, un alt aspect interesant este faptul ca transmisiunea live in format 4K a concertelor de pe scena principala a festivalului va putea fi urmarita pe doua ecrane LED amplasate in zona Orange de langa main stage.

Primele teste experimentale 5G le-au realizat în comuna Florești, probabil ca acolo au vreun Hub regional de testare a tehnologiilor care vor sa le implementeze ulterior.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Nu știu, probabil încă nu si de a cea au ales sa lanseze provocarea 5G la Untold, ca să atragă mai mult marketing, ca dpdv teoretic ce se poate face cu 5G la concert se poate face și cu 4G+, cu capacitate mare instalată.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Dupa cum si Tina a zis, nu este nimeni printre noi care a testat 5G-ul la Untold si care ne poate impartasi cateva impresii? Sunt curioasa cum a facut fata acolo, printre mii de persoane cu internetul "intins la maximum":)

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!