Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Se cumulează resursele de la opțiunile PrePay în roaming?

daca ai activat a doua optiune, ce se intampla cu resursele ? se cumuleaza ? cu deosebire ma refer la resursele in roaming SEE

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Da, resursele se cumulează, inclusiv cele disponibile in SEE. Adică dacă incarci de 2 ori opțiunea de 10 Euro, cele două opțiuni se cumulează, dar nu se contopesc. Adică ai prima opțiune, cu resursele aferente, care după ce se vor consuma, va intra cea de-a doua opțiune cu resursele ei. In general, resursele se consumă în următoarea ordine, ai link
https://www.orange.ro/help/n-ce-ordine-se-consum-resursel...

În mod normal, da, se cumulează resursele din ambele. Dacă le activezi pe ambele, vei avea resursele suprapuse, iar dacă le vei activa una după cealaltă, vei avea resurse în conformitate cu timpul în care ai făcut activarea ( diferența de zile rămasă). Sper să te bucuri de cele mai bune servicii! Succes!

Poti activa optiunea de 10 euro credit sau 12 euro credit cu beneficii nationale si in roaming. Daca activezi aceasta optiune alaturi de o alta optiune nationala deja existenta in contul tau (de exemplu, de 6 euro credit), beneficiile celor doua optiuni se cumuleaza si pot fi folosite in roaming SEE (in limita de consum prevazuta de Regulamentul European pentru serviciul Roaming).
Daca reincarci cu credit si vorbesti la tarife de roaming standard, atunci cand vei activa serviciul Roaming vei pierde beneficiile nationale existente pe cartela ta.
Deci in unele situatii optiunile se cumuleaza, in alte nu si o pierzi pe cea existenta.
Mai multe informatii gasesti in link:
https://www.orange.ro/help/cum-pot-s-am-acces-la-serviciu...

Da, se cumulează resursele în SEE, de exemplu activezi o EO de 5 euro, primești 5 Gb net național, din care 1,9 Gb net în roaming. Dacă activezi o EO de 10 euro, cu o zi înainte sa expire cea curenta, vei primi noile resurse disponibile + resturile de la EO curenta și în acel fel vei beneficia de mai mult net în SEE, în teorie, că în practică mulți reclamă restricționarea accesului în roaming.

In rooming trebuie sa incarci o valoare mai mare de 10€ pe prepay...asa stiam...si daca optiunile sunt compatibile cred ca se cumuleaza

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!