Întrebare cu răspuns(uri)

Cum pot afla locatia unui telefon?

Ma intereseaza cum se poate afla locatia unui mobil atat de autoritati cat si de simpli cetateni. Dupa ce criterii pot fi depistate si daca sunt aplicatii de localizare ale mobilelor.

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Localizarea unui telefon se poate face cu ajutorul sistemului GPS. Există aplicații și programe dedicate pentru localizare, singura condiție este ca GPS-ul să fie pornit (ex. pentru iOS: Find my iPhone, Gadget Track, iLocalis; pentru Android: Android Device Manager, Lost Android, Google Timeline; pentru Windows Mobile: Find my Phone).

 

În cazul în care se dorește localizarea unui alt telefon decât cel personal, se pot folosi aplicații specifice (ex. Life360, Google Family). Acestea trebuie instalate pe ambele telefoane.

 

În cazul furtului, este recomandată depunerea unei sesizări la poliție. Conform legii, poliția are dreptul să inceapă procedurile pentru localizarea telefonului pierdut, însă numai după ce primește acordul din partea procurorului și a judecatorului care se ocupă de caz. Localizarea se face cu ajutorul codului IMEI al telefonului.

 

LE - avem aici un articol detaliat cu mai multe sfaturi pentru localizarea telefoanelor, atât pentru Android, cât și pentru iOS  https://www.orange.ro/help/articole/localizare-telefon-pierdutfurat-tot-ce-ai-nevoie-sa-stii

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (581)

Da (1142)

66%

1142 membri au votat cu DA

581 membri au votat cu NU

66% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 3 din 3

Salut comunitate,

Pt. a afla locația propriului telefon, ultima locație, se poate identifica ușor, prin N metode. Însă pt. a afla locația telefonului altei persoane, doar dacă ai "cunoștințe" pe la 112/STS

buna,am 3 nr pe abonament si nu vreau sa platesc si as vreau sa stiu unde sunt nr aceasta

spaco
spaco

spaco

User level
Nivel
0
36 / 100
puncte
Custom field 2
spaco

@spaco, pentru că întrebarea ta nu are legătură cu topicul de aici, te rugăm să revii cu o întrebare nouă (folosind butonul "Întreabă" din homepage) în care să ne dai cât mai multe detalii despre situația ta, dar fără a divulga date personale.

Asistenta GPS, dar daca a fost resetat din fabrica la android nu vei mai reuși să îl găsești, doar la app prin contul id applle

Deea_13
Deea_13

Deea_13

User level
Nivel
0
31 / 100
puncte
Custom field 2
Deea_13

Cu CellTrack poți ușor:
Geo localizați orice telefon la nivel mondial

Obțineți informații de telecomunicații live

Căutați starea și imaginile de tip Whatsapp

Căutare nume, adresă, loc de muncă și multe altele!

Trimiteți un SMS cu deschidere automata

Trebuie neaparat sa ramana activa functia de "locatie" si sa nu se mai poata dezactiva, anumite aplicatii fac acest lucru (ex:Family Link). Se instaleaza aplicatia pe toate telefoanele ce se doresc a fi cautate/verificate ca si locatie.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!