Întrebare cu răspuns(uri)

Orange anunță instalarea a aproximativ 900 de antene 4g/4g+ în acest an

Directorul de tehnologie al Orange România anunță instalarea unui număr important de antene 4g/4g+, pentru a mări acoperirea.

https://www.zf.ro/business-hi-tech/emmanuel-chautard-dire...

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

În sfârșit o veste bună și în aceasta direcție, speram să crească acoperirea 4G/4G+ și în rural în sudul și estul țării.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (4)

100%

4 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

În sfârșit o veste bună și în aceasta direcție, speram să crească acoperirea 4G/4G+ și în rural în sudul și estul țării.

Nici la noi in zona centrala si de nord nu sta prea bine cu semnalul in unele locuri, mai depărtate de orase. E o măsură binevenita, mai ales după investițiile făcute de concurență.

Ma scuzati ca sunt mai blonda, asa, aceste antene vor optimiza parte de internet 4G, respectiv 4G+, nu? Problemele mele acasa sunt mai degraba cu reteaua de voce decat cu Internetul... Adica, daca se aude sacadat si intrerupt, parca nu te mai intereseaza asa tare ca nu ai cea mai buna viteza la net... DAR, nu vreau sa fiu carcotasa, e un lucru excelent ca se dezvolt[ reteaua.

Atata timp cat tinta lor este introducerea de 5G, e normal ca sa axeze in perioada urmatoare pe acoperirea unei zone cat mai vaste cu 4G si 4G+. Astfel ar evita discrepanta dintre zone cu acoperire 5G si zone care nu ating nici 3G. Deci daca vor sa evolueze si sa aiba clienti multumiti e necesar marirea puterii de semnal in zonele mai putin accesibile. Succes!

Excelentă veste! Circul foarte mult și există zone în care semnalul este mai slab și unde netul nu merge așa de bine.

Abia aștept! ;)

Da, asa este, pe parte de 4G mai mult de munca, Telekom sta cel mai bine la acoperire pe 4G în rural, pe unde sughita B20 au venit cu B3, însă ORO a lăsat-o cam moale cu acoperirea, bate mult B20 și nu face față la trafic, agață multe telefoane.

In drum spre mare am intalnit multe zone cu semnal slab sau chiar deloc si nu ma refer in camp deschis ci in sate,comune...Aceasta veste este cu adevarat foarte buna daca o sa fie finalizata

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!