anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Daca ați putea schimba ceva la telefonul vostru, ce aspect/lucru ați adauga/schimba la el?

teacher_
#StarMember
Nu toți suntem mulțumiți de telefoanele noastre, dar din diverse motive, nu le putem schimba. Va provoc să scrieți ce anume ați schimba la telefonul vostru, pentru a-l aduce mai aproape de ceea ce vă doriți voi de la un telefon?
17 Răspunsuri 17

Vio73
#StarMember
Eu aș schimba procesorul cu unul Snapdragon 855 sau 855+. Sigur, nu mi-ar părea rău să aibă și o baterie care să țină ceva mai mult. Sigur, vorbim ipotetic, pentru că telefoanele trebuie upgradate periodic, pentru a fi în ton cu cerințele actuale.

Jay
Campion certificat
Eu, dupa ce am primit un Samsung J4 ca telefon de serviciu, am realizat ca A3 e cam mititel.. parca l-as vrea putin mai mare.. 😄

FaraUnID
Campion certificat
Nimic pentru ca telefonul mobil este un consumabil si prin urmare trebuie schimbat periodic. Prin urmare, in momentul in care schimb telefonul ma orientez in asa fel incat sa nu regret achizitia si sa fiu sigur ca peste 2 ani acel telefon nu se transforma in piesa de muzeu. Poate pe partea de soft sa fie ceva mai personalizabil fara a fi nevoie de root in asa fel incat sa pot renunta la aplicatii de tip bloatware pe care oricum nu le utilizez, care ocupa resurse inutil si care nu pot fi dezinstalate fara a avea acces root.

Tina
Cunoscător certificat
Eu as pune buton de “back” la IPhone. Chiar este necesar!

Miha_Z
#StarMember
Eu am Samsung S9+ si as adauga o baterie mai puternica si as schimba display-ul daca s-ar sparge. :))

Laura_cio
Senior
Eu am IPhone 6 și am probleme cu difuzorul. Pentru a doua oară trebuie sa îl schimb. Asta as vrea de la IPhone. Am mai auzit de la cineva ca are aceasta problema. Persoana de la celălalt capăt al firului nu ma aude destul de tare.

Pastilchen
Explorator
La Samsung J6+ bateria este punctul slab.

alex_bv2001
Începător
Aș adăuga niste baterie extra S7-lui meu.

teacher_
#StarMember
Nici mie nu mi-ar strica putina extra baterie. 🙂

Ciucuras
Cunoscător certificat
imi place telefonul meu, poate o camera foto si mai buna si o baterie sa uit sa mai incarc telefonul. Nu stiu daca exista pe vreun telefon posibilitatea sa asculti radio in casti fara fir dar eu asta mi-as dori.

Vrajitoarea
Cunoscător
Nu m-ar deranja sa aiba o baterie mai buna si o camera foto mai performanta 🙂

imch
Cunoscător certificat
Am un Huawei Mate 10 Pro. Din pacate antena acestui aparat nu mi se pare la fel de buna ca antena lui P10 pe care l-am avut pana acum. In rest mi se pare perfect!

Romeo_
Senior certificat
Aaa,pai as incepe cu bateria care se descarca din cauza netului,apoi procesor puternic,spatiu suficient,camera una si buna,sistem de incarcare rapida(suplimentar si solar sa o pot incarca),rezistenta la socuri ;)) , apa,foc si nervii iubitei ...si am obtinut un telefon de vis indestructibil care te tine o viata intreaga....daca dormi mult si visezi ;))) pt ca producatorii nu au nici un interes sa construiasca asa ceva

Jay
Campion certificat
@Romeo, tu vrei alt telefon, intrebarea era ce ai schimba la al tau :)).. cam pretențios... si vrei sa-i si falimentezi.. 😄