Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Daca ați putea schimba ceva la telefonul vostru, ce aspect/lucru ați adauga/schimba la el?

Nu toți suntem mulțumiți de telefoanele noastre, dar din diverse motive, nu le putem schimba. Va provoc să scrieți ce anume ați schimba la telefonul vostru, pentru a-l aduce mai aproape de ceea ce vă doriți voi de la un telefon?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Eu aș schimba procesorul cu unul Snapdragon 855 sau 855+. Sigur, nu mi-ar părea rău să aibă și o baterie care să țină ceva mai mult. Sigur, vorbim ipotetic, pentru că telefoanele trebuie upgradate periodic, pentru a fi în ton cu cerințele actuale.

Nimic pentru ca telefonul mobil este un consumabil si prin urmare trebuie schimbat periodic. Prin urmare, in momentul in care schimb telefonul ma orientez in asa fel incat sa nu regret achizitia si sa fiu sigur ca peste 2 ani acel telefon nu se transforma in piesa de muzeu.

Poate pe partea de soft sa fie ceva mai personalizabil fara a fi nevoie de root in asa fel incat sa pot renunta la aplicatii de tip bloatware pe care oricum nu le utilizez, care ocupa resurse inutil si care nu pot fi dezinstalate fara a avea acces root.

Eu am Samsung S9+ si as adauga o baterie mai puternica si as schimba display-ul daca s-ar sparge. :))

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

Eu am IPhone 6 și am probleme cu difuzorul. Pentru a doua oară trebuie sa îl schimb. Asta as vrea de la IPhone. Am mai auzit de la cineva ca are aceasta problema. Persoana de la celălalt capăt al firului nu ma aude destul de tare.

imi place telefonul meu, poate o camera foto si mai buna si o baterie sa uit sa mai incarc telefonul. Nu stiu daca exista pe vreun telefon posibilitatea sa asculti radio in casti fara fir dar eu asta mi-as dori.

Am un Huawei Mate 10 Pro. Din pacate antena acestui aparat nu mi se pare la fel de buna ca antena lui P10 pe care l-am avut pana acum. In rest mi se pare perfect!

Aaa,pai as incepe cu bateria care se descarca din cauza netului,apoi procesor puternic,spatiu suficient,camera una si buna,sistem de incarcare rapida(suplimentar si solar sa o pot incarca),rezistenta la socuri ;)) , apa,foc si nervii iubitei ...si am obtinut un telefon de vis indestructibil care te tine o viata intreaga....daca dormi mult si visezi ;))) pt ca producatorii nu au nici un interes sa construiasca asa ceva

Eu am Iphone 7 . Tot ce as schimba este bateria . Trebuie sa ai foarte grija de ea ca altfel nu e bine deloc... In rest ma multumesc cu tot la el

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!