Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Cum este posibil ca la un abonament de 50 Ron sa primesti doar 1500 mb?

Cum este posibil ca la un abonament de de 50 Ron să primesti doar 1500 mb internet pe mobil?Asta este jaf la drumul mare !!! Rusine Orange!!!!

maf.marius
maf.marius

maf.marius

User level
Nivel
0
61 / 100
puncte
Custom field 2
maf.marius
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 3 din 3

Bună, oferte mai bune primești dacă ai vechime mai mare în rețea și dacă suni la serviciul clienți și le spui ca nu ești mulțumit de oferta actuala și dorești mai mult net. Dar aceste oferte se pot face la sfârșitul perioadei contractuale. Sau dacă plătești în avans cât ti-a rămas din contract și depui o cerere de renunțare la abonament. De obicei vei fi contactat de un consultant orange. Eu după 6 ani de abonament am ajuns la 13 GB lunar net plus bonus de 3 GB pt vechime în rețea nelimitat minute naționale și sms asta la fostul abonament de 7 euro cu TVA inclus. Iar la fiecare reîncărcare prepay de minim 6 euro de pe contul tău orange primești și tu un bonus lunar de cât e acum 30 GB. Nu se poate schimba abonamentul cu unul inferior dar poți negocia opțiunile.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
129 / 750
puncte
Custom field 2

Orange mai diferentiaza abonamentele doar prin numarul de mega primiti pt ca celelalte optiuni sunt nelimtat. Asa doar mai pot face diferente intre abonamente.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!