anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum este posibil ca la un abonament de 50 Ron sa primesti doar 1500 mb?

maf_marius
Junior
Cum este posibil ca la un abonament de de 50 Ron să primesti doar 1500 mb internet pe mobil?Asta este jaf la drumul mare !!! Rusine Orange!!!!
32 Răspunsuri 32

teacher_
#StarMember
Detaliază puțin abonamentul te rog. Da un mesaj la 415 și fa un screen shot aici. Și o să lămurim problema impreuna.

Miha_Z
#StarMember
Ce tip de abonament ai? Eu am abonamentul de 5 Euro si normal venea cu 5Gb, dar am negociat si am reusit sa obtin 10Gb.

maf_marius
Junior
Am abonament de 11 euro!!!

maf_marius
Junior
Nu -i posibil asa ceva din partea lor.Sa ai abonament de 11 euro si sa primesti 1,5 gb. internet pe mobil!!!Rusine Orange !!!

teacher_
#StarMember
Ok. Poți să detaliezi ce resurse ai? Apoi vedem cum ajungem la o soluție. Poate nu ai înțeles tu ceva, sau nu ți-a fost explicat bine. Arata-ne resursele de care dispui în acești 11 Euro. Care probab de fapt sunt vreo 8-9 plus TVA.

maf_marius
Junior
Ar fi mai bine să se autosesizeze ei si sa vadă ce abonament am si cât primesc pentru un abonament de 11 euro dar nu ai sa vezi asa ceva din partea lor.Stie doar să jefuiască oamenii!!!

Miha_Z
#StarMember
Banuiesc ca ai acel tip de abonament din imagine si ai achizitionat si mobil( desi apare 5Gb). In acest caz resursele sunt mai putine decat daca ai fi luat doar abonament fara mobil. Eu am facut fidelizare fara mobil si de aceea am resurse mai multe.

Vio73
#StarMember
Este posibil să ai abonament cu 5 gb net și telefon subvenționat.

teacher_
#StarMember
Stimate domn, aici nu e locul sa insultati pe nimeni. Suntem aici pentru a va ajuta. Nu vrea nimeni raul nimănui, ci sa ajungem împreună la o soluție bună pentru dumneavoastră. Acum daca ne lăsați să vă ajutăm, va fi tot spre binele dumnevoastră. Va mai rog încă odată, sa îmi spuneți ce tip de abonament e, și ce resurse aveți. Am văzut că a fost identificat tipul de abonament de către colegii de aici Resursele dumnevoastră sunt atât de puține deoarece ați optat pentru achiziția unui telefon. Pentru că și telefon bun și mulți MB nu se pot obține la nici un furnizor. Sugestia mea este, in cazul in care nu doriți să îl majorați, sa dați în SMS la 321 cu textul Steaua, și veți primi, după fiecare meci castigat 500 de MB, plus 100 MB la fiecare gol marcat. Ar fi o metoda de a va crește numărul de resurse de net.

Tina
Cunoscător certificat
De cât timp ai acest abonament, maf.marius?

delfinas
#StarMember
Domnule Maf, ne putem liniști un pic și să dăm niste detalii, așa cum te-au rugat și alți colegi, înaintea mea? Dacă veți continua pe același drum, ne pare rău, dar nu putem să vă ajutăm, noi nu putem vedea ce conține abonamentul dv...

maf_marius
Junior
Am cel putin 10 ani de cand sunt client Orange

Ascary
Campion certificat
Ar trebui un preent de pe contract sau din aplicația My Orange a domnului să vedem despre ce e vorba,altfel vorbim vorbe . Deci vrem o dovadă că are 1,5 GB la un ab. de 11 euro.

Jay
Campion certificat
Eu nu cred ca mai exista la Orange abonamente cu doar 1.5GB, poate abonamentele speciale pentru anumite categorii de persoane, dar acelea sunt undeva la 2/4 euro, in niciun caz nu sunt de 11euro.. Daca ai abonament, primesti net inclusiv pentru vechime, 512mb pentru fiecare an in retea, la 10 ani de exemplu, ar insemna ca numai netul de vechime ar fi 5GB.. Nu te supara, dar, eu as vrea sa vad intai o captura/poza/etc, din care sa reiasa acest lucru, ca sa cred.. Asa, e simplu sa strigam rusine, fara sa dovedim si de ce.. Si, daca este un abonament dintr-o oferta de acum cine stie cati ani, nu te opreste nimeni sa-ti modifici abonamentul.. https://www.orange.ro/abonamente/orange-me-special/