Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Nu mi se deschide albumul Mms

Am primit un mesaj, in care este și un link, care ar trebui sa ma ducă spre albumul meu de mms. Însă când apăs pe link, îmi da eroare. De ce? Am Atașat și un fișier.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Probabil că e o problemă de browser, încearcă să îl deschizi în Google Chrome.

cocolosh
cocolosh

cocolosh

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
cocolosh

Încearcă cu Google Chrome, iar dacă nu merge, setează telefonul să poată primi MMS, prin apel la *100#, sau apel la 300. Trebuie sa ai active setările pentru MMS

Daca telefonul nu este compatibil multimedia sau nu ai activat serviciul MMS, se va trimite un mesaj scris cu link-ul de acces. Acest tip de mesaj multimedia este pastrat pe web timp de 30 de zile. Dupa aceea, este sters automat. In link-ul alaturat gasesti setarile automate pentru MMS si internet sau le poti activa la *100#.
https://www.orange.ro/setari-telefoane/#/

@Lavinia_1, ai reușit să deschizi albumul MMS? Ai verificat dacă aveai setările corecte? Te-a ajutat vreunul din răspunsurile primite aici, în Comunitate?

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!