anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Actualizare informatii despre telefon în My Orange

Niros
Junior
Când va putea Orange să actualizeze informații despre telefonul meu?!?! Întreb deoarece în aplicatia My Orange apare : " Informatiile despre telefonul tau nu au putut fi actualizate. Te rugam sa verifici mai tarziu." Asta după două luni de când am început să foloseasc telefonul cu cartela Orange!!!
29 Răspunsuri 29

Vio73
#StarMember
Cine știe, poate este o eroare. Ar trebui să suni la 300 și să le spui problema. Sunt convins câ se va rezolva problema. Succes!

Jay
Campion certificat
Eu am 4 abonamente si, la cel mai vechi n-am putut vedea niciodata aceasta informatie, desi am telefonul de 2 ani.. M-am gandit ca poate are legatura cu faptul ca SIM-ul este foarte vechi si, ca sa scutesc din timp, am preferat sa-l decupez undeva, decat sa cer un microsim de la Orange..

Niros
Junior
Eu am schimbat cardul Sim Orange acum 8 zile,.... și nimic - nimic.....

Jay
Campion certificat
@Niros.. Abonamentul este vechi sau tot de acum cateva zile?. Pe mine nu ma deranjeaza ca nu pot vedea modelul, asa ca n-am intrebat nicaieri, dar, alta varianta nu-mi vine in minte.. din moment ce la celelalte 3 abonamente apare modelul telefonului..

Vio73
#StarMember
Dacă nu reușești la 300 ( eu cred că reușești), scrie-le la serviciul.clienti@orange.ro sau din cont ( secțiunea contact). Baftă!

Niros
Junior
Cartela Sim din telefonul meu nu este la abonament, a fost cândva la abonament, acum este PrePay, dar la origine numărul îl am demult (10-15 ani)

DanielaH
Moderator
@Niros, înainte de schimbarea de SIM vedeai modelul de telefon în My Orange? Ce telefon ai?

Niros
Junior
Huawei p30 pro Dual Sim, 256GB, 8GB RAM, 4G.

teacher_
#StarMember
S-ar putea sa ai și vechea varianta a aplicației my Orange. Exista una mai nouă. In orice caz, suna la Nr unic 300, și discuta cu un consultant. Succes

Jay
Campion certificat
Si eu am numărul pe care nu pot vedea modelul de mai bine de 18 ani.. teoretic.. practic, l-am schimbat, achitând o taxa si mi-am pastrat vechimea, dar, asta a fost acum 5 ani, cred... telefonul meu este Samsung A3 2017.. Si, nu vad, ce alt motiv ar putea fi, în afară de vechime.. pentru ca pe celelalte 3 abonamente vad modelul, dar si abonamentele sunt mai noi.. cred ca dintre acestea 3, cel mai vechi are aproape 12 ani..

Miha_Z
#StarMember
@Niros tu in aplicatia My Orange ai trecut numarul actual de pe Pre Pay? O cauza a neactualizarii datelor despre mobil ar putea fi si acest lucru si tu sa figurezi cu vechiul numar pe care nu-l mai folosesti.

teacher_
#StarMember
Nu cred că e faptul că nu a schimbat numărul, doar daca are 2 numere, și este conectat cu al doilea în contul Orange. El zicea că numărul lui a fost acum 10 ani abonament. Acum 10 ani nu era My Orange. 🙂 Vezi datele de conectare din contul tău Orange. Vezi cu ce număr ești conectat, și dacă mai ai unul, introdu-l. Apoi vezi să îți fie datele contului actualizate. In cel mai rău caz, șterge aplicația, și instalează iar.

Jay
Campion certificat
Nu cred ca si-a schimbat numarul, doar sim-ul.. Eu, n-am adaugat si n-am modificat niciodata numerele in My Orange.. modificarile le-a facut Orange.. inclusiv cand am portat un abonament acum 2 ani.. o perioada a aparut numarul provizoriu, apoi numarul portat.. Iar, aplicatia nu vad la ce-i ajuta daca o sterge.. din moment ce modelul telefonului se poate vedea doar in My Orange web, nu in aplicatie..

teacher_
#StarMember
Daca șterge aplicația, când o să o instaleze din nou, va trebui sa își pună iar datele, și poate sistemul se va actualiza automat.