Întrebare cu răspuns(uri)

Pot achizitiona un laptop in rate de la Orange ?

Pot achizitiona un laptop in rate de la Orange ?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (49)

Da (114)

70%

114 membri au votat cu DA

49 membri au votat cu NU

70% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 1 din 2

Salut!
Bineînțeles ca poți sa cumperi în rate un laptop, ai aici detalii https://www.orange.ro/servicii/plata-in-rate-pe-factura/
Dar ești condiționat de achiziția și a unui abonament de internet, ai aici detalii https://www.orange.ro/abonamente/orange-net/
Și mai jos, ai un detaliat un model de laptop pe care îl poți cumpăra. https://www.orange.ro/magazin-online/tablete/apple-macboo....
Bineînțeles, sunt mai multe modele, din care poți alege....
Sugestia mea este fie sa mergi într-un magazin Orange Shop sau store, și o sa ți se explice mai detaliat, sau, dacă nu ești în apropiere, suna la serviciul clienți, la nr unic 300, și îți poți încheia unul chiar telefonic. Eu asa am făcut, în timp ce discutam cu consultantul, cautam detalii despre produse, și l-am luat pe cel mai optim, tot cu abonament de internet.
P. S. Pentru a cumpăra online, trebuie sa ai un card bancar care poate fi utilizat în plata, iar la achiziție, optezi pentru plata în rate.
Cred ca poți opta și pentru asigurarea bunului, și pentru extragarantie.
P. S. 2, Poti beneficia de reducerile hot de afară, adică câte grade sunt peste 20, atatea procente este reducerea. Dacă afar sunt 29 de grade, ai 9% reducere. În plus, dacă sunt 30 de grade, ai o reducere aniversara de 15%. Detalii aici. https://www.orange.ro/oferte-speciale/
Sa ne spui și noua dacă ai cumpărat sau nu :)

Oricum, laptopurile sunt mai speciale puțin, adică se pot lua doar cu abonamente de internet. Telefoanele, tabletele și smartwatch-urile merg inclusiv la liber, sau cu abonamente de voce. Dar pentru laptop, trebuie musai abonament de internet, fie net fix, fie mobil. Tocmai de aia nu am dat linkurile de discuție, pentru că te pot induce in eroare.

Da, normal că poți achiziționa orice este disponibil în Magazinul online, dacă ești sau devii abonat Orange.În rate, pe factură , poți lua doar dacă ai ceva vechime. Așa este și la telefoane.

În rate? Nu cred! Ratele le poți face dacă ești deja abonat. Da, se poate cu banii jos în orice calitate ( de abonat , client prepay sau nonclient Orange).

Se poate cumpara si la liber, la pret standard. nu doar impreuna cu un abonament de date nou sau prelungirea unuia deja existent.

Sistemul achizitie cu plata de rate implementat Orange se imparte in doua categorii;
1 - Abonatii Orange care pot alege sa plateasca ratele;
a) in factura Orange
b) prin intermediul unui card de credit emis de una din cele 4 banci partenere Orange

2 - Orice persoana ce detine un card de credit emis de bancile partenere.

Ai dreptate, se poate cumpăra și la liber, doar că e ușor mai scump decât prețul pieței, iar la abonament e mai ieftin. Mie îmi apărea doar prețul la abonament, pentru că eram conectat cu contul meu, și Orange au presupus că vreau sa îmi fac abonament.:)

Online, daca esti client Orange si ai card de credit la una dintre cele 3 banci partenere.. Mie nu-mi afiseaza altfel de rate. Nu-mi arata alta varianta decat pretul la liber, dar, nici nu-mi da in rate Orange.. Presupun ca pentru rate Orange, trebuie sa mergi intr-un Orange Shop sa discuti direct.. Daca nu te multumeste raspunsul si din Orange Shop se poate achizitiona in rate cu un card de credit, daca ai cardul la una dintre cele 4 banci partenere...

@teacher_ pai, asta am zis, ca poti sa iei in rate daca ai un card la o banca partenera.. ma refeream ca altfel de rate eu nu vad in cont, decat varianta cardurilor (BRD, BT, CEB), nu vad sa-mi ofere varianta de rate Orange, adica direct pe factura.. pentru mine sa cumperi in rate de la Orange, inseamna rate de la ei, nu printr-un card.. Si, m-am gandit ca asta intreaba @Silviu..

Se poate și rate prin Orange. Îți spun eu cum am făcut: am fost sunat, am discutat, și ne-am înțeles așa, din 1500 de lei cât a costat produsul, mi-a calculat un Nr de 24 de rate egale, adică 24 de luni (2ani), durata contractului încheiat de mine. Direct prin telefon, eu mi-am dat acordul, deci se poate și prin rate direct la Orange. Și lunar, îmi vine suma totala de plată defalcată, suma plătită pe abonament + rata pe produs. :)

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!