Întrebare fară răspuns

Tomorrowland sau Untold live?

Oare, ce bine ar fi, sa fie LIVE, unul din aceste frumoase festivaluri, Virgin Radio,am inteles ca emite,dar doar fregventa Radio.
Cum ar fi,daca ar fi un furnizor cum e si Orange ca si altii, daca ar emite LIVE, pentru ca nu toti putem sau avem posibilitatea sa ajungem la un astfel de festival.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Eu am urmărit Untold pe canalul lor de Youtube și a fost o experiență plăcută, în format HD pe televizor.
A fost suficient de interesant deși mi-aș fi dorit să fiu acolo.

Nu te contrazic @cocolosh, cu siguranța este o experienta interesantă... mai ales la cat m-au durut picioarele :D, ce mi-ar fi placut sa stau intr-un fotoliu pufos sa vad HD...

Nu se compara vizionarea unui festival la televizor, cu participarea efectiva la el. Aseara am fost la Summer Well, primul festival la care am participat si am ramas cu amintiri si trairi unice, pe care din fata televizorului nu le-as fi avut. Eu am fost norocoasa si m-am relaxat si-n fotolii, hamace, deci nu am resimtit prea mult oboseala. Eu recomand ca macar odata in viata sa experimentati si trairile unui festival bun.

Daca ar fi sa aleg dintre cele 2, as alege Tomorrowland! Si da, prefer sa merg acolo dupa cum zice si Miha, nu se compara cr si cum te simti cand esti acolo cu faptul ca il vizionezi live sau nu. La un festival de asemenea anvergura trebuie mers cel putin o data in viata. Untold-ul devine din ce in ce mai bun, si suntem foarte mediatizati in ceea ce il priveste, ceea ce e foarte bine pentru noi! Super tattoo Miha:)

Merci Anca07. Cei drept ieri am ajuns devreme la festival si mi-am facut cateva placeri. Am avut noroc ca nu era multa lume venita si am rugat sa-mi faca chiar 2 tatuaje. :) In plus am si reciclat mobile si am primit 2 borsete frumoase handmade.

Foarte fain! Imi plac actiunile orange prin care recicleaza diverse produse si ofera ceva in schimb, ceva prin care ajuta micii producatori.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!