Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Tomorrowland sau Untold live?

Oare, ce bine ar fi, sa fie LIVE, unul din aceste frumoase festivaluri, Virgin Radio,am inteles ca emite,dar doar fregventa Radio.
Cum ar fi,daca ar fi un furnizor cum e si Orange ca si altii, daca ar emite LIVE, pentru ca nu toti putem sau avem posibilitatea sa ajungem la un astfel de festival.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 3

Da ar fi superb.
Dar deocamdata, se pare ca nu s-a gandit nimeni la astfel de ideee.
Pentru asa ceva,sigur ar fi avut rating mare,fata de alte posturi.
Sa speram ca poate,vom putea ajunge macar la unul din aceste superbe festivaluri.

Ar fi nemaipomenit, dar îmi imaginez ca ar fi niște costuri colosale pt transmiterea unor astfel de evenimente, data fiind magnitudinea lor și numărul mare de artiști celebri care participa. Gândiți-vă numai cât e costul unui bilet. Daca o televiziune ar prelua difuzarea evenimentelor ar trebui sa ne bombardeze cu reclame la fiecare 5 minute ca să își scoată banii. Ar fi mai ceva ca la Super Bowl.
Dar ar fi frumos.

Cu siguranta, daca ar fi sa fie vreodata LIVE,un astfel de eveniment, sigur ar gasi ei o solutie de finantare,pentru transmisiii LiVe.
Ceea ce vad eu ,ar fi prin sponsorizarii,o parte din reclame si cate mai cate...
...

Sunt costuri de producție pe care o televiziune ar trebui sa le plătească. Dacă festivalul Untold s-ar transmite live, probabil va mai scădea interesul, implicit bilete mai scumpe, chirii mai scumpe pentru buticarii din interior, ca nu ar mai putea sa scoata mulți bani de la clienții lipsa, etc....

Dpv al organizatorului de eveniment, acest tip de activiati sunt un business si nu o distractie. Un festival de talia Untold necesita un buget de cateva zeci de milioane de euro, bani ce trebuie recuperati.

Priveste lucrurile din punctul de vedere al organizatorului si spune ce preferi: Sa ai participati reali si fizici care cumpara pachete de abonament si mai fac si consumatie pe tot parcursul evenimentului (cei care au fost la Neversea, Electric, Untold pot confirma preturile din incinta festivalului) sau preferi sa stea Dorel & friends cu o bere la 2 lei in fata TV-ului si sa se uite la festival?

Live sau nu.. nu este acelasi lucru cu a-i vedea tu fara ecran.. Si, nu cred ca ar mai renta pentru organizatori, pentru ca, probabil, ar ajunge sa plateasca din buzunar cheltuielile.. si, nu ar mai organiza nimic..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Ar fi extraordinar, dar cum nu se transmite live, ne mulțumim și cu ce se poate. Mi-ar plăcea și mie să văd Untold undeva în direct, dar asta este.

Grosul banilor cred ca vine din consumații și chiriile buticariilor de ocazie, apoi din abonamentele vândute fanilor. Una fără alta nu se poate, transmiți live, iei o parte din bani de la TV, dar pierzi cele 2 componente de consum.

Salut @mariussruben89,

Din punctul meu de vedere un festival se traieste nu se urmareste pe ecran.
Nu cred ca organizatorii ar fi de acord sa se transmita un festival live pe net sau TV.
Daca vrei sa urmaresti artistii o poti face pe youtube, sunt multe concerte care au fost inregistrate.
Vad ca multa lume prefera sa stea cu ochii in ecran decat sa traiasca experienta la maxim, asta e o dezamagire pentru mine.

@mariussruben89, transmiterea lor live cu siguranta n-ar fi rentabila. Eu propun altceva, ca festivalul Untold sa fie filmat si difuzat dupa cateva luni pentru a arata atmosfera incendiara. Sa se faca o reclama intensa in privinta difuzarii, astfel incat cat mai multi oameni sa-l vizioneze si astfel pe viitor poate vor fi mai multi doritori. Pentru unii distanta mare este un impediment, dar vazand distractia de acolo, poate vor deveni curiosi sa incerce si aceasta experienta.

Foarte frumos @The Special List, multumim de informare. Cum eu nu reusesc sa ajung la acest festival voi incerca sa vizionez cat ne permite PRO-TV-ul. Asa imi fac o idee despre acest festival si daca se merita cheltuiala si sa bat 500 km pana la Cluj.

Pe de o parte, ar fi super sa fie live, cu toate costurile pe care le implica. Pe de altă parte, poate o parte din oameni nu ar mai merge, preferând comoditatea, și ar fi poate nedrept pentru cei care au plătit bilet.
Dintre cele două, aleg Untold cu ochii închiși. Doar din patriotism. :)

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!