Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Cum pot opri notificările despre o întrebare pe care o urmăresc?

În momentul în care răspunzi la o întrebare ai opțiunea de a primi notificări în cazul în care alți membri adaugă răspunsuri la aceeași întrebare.

Pentru a le opri poți face 2 lucruri:

  • Să debifezi căsuța "Urmărește răspunsurile" atunci când adaugi răspunsul.
  • Sau să accesezi link-ul din mailul primit ca notificare despre întrebarea respectivă. Vei fi redirecționat către o pagină din comunitate, unde poți accesa butonul "Nu mai urmări".

 

Dacă ai adăugat o întrebare și ai rezolvat situația cu ajutorul soluției primite și îți dorești să nu mai primești notificări în momentul în care alți membri adaugă răspunsuri la întrebarea ta, poți face următorul lucru:

  • Accesezi una dintre notificările primite despre întrebarea respectivă și intri pe link-ul din mail. Apoi apasă pe butonul "Nu mai urmări".

 

Poți urmări din nou răspunsurile la întrebarea adăugată de tine sau orice altă întrebare la care doar ai răspuns dacă intri pe întrebarea respectivă și accesezi butonul "Urmărește răspunsurile".

MihaelaC
MihaelaC

MihaelaC

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
MihaelaC
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Am vrut și eu inițial să nu urmăresc întrebările la care am adăugat răspunsuri, dar apoi m-am răzgândit, și mai dau o privire peste ce mai zic și ceilalți. Iar dacă chiar nu mă interesează, șterg direct mailurile cu notificarea.

teacher_
teacher_

teacher_

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
teacher_

Exact teacher_ la fel fac si eu. Am lasat toate intrebarile bifate, ca prefer sa primesc e-mail-uri ca sa-mi arate activitatea din comunitate si dupa ce le citesc le sterg.

Eu le las bifate.. am fost tentata sa apas pe "nu mai urmari", dar, m-am gândit ca nu ma costa nimic.. mai bine primesc si șterg mail--uri decât să ratez ceva interesant.. :)

Ca o recomandare @teacher_ poti schimba poza de profil, ca eu te inclusesem si pe tine in categoria noastra. In acea imaginea pare mai degraba a fi o fata, sau e un baiat cu par lung??? :))

Multumim MihaelaC!

Romeo.
Romeo.

Romeo.

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Romeo.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!