Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Bonus la reîncarcarea unui numar Pre-pay

Cand primesc bonusul de 30 de GB la reincarcarea cu 6€ de pe abonament a unui numar pre pay ?
In oferta se precizeaza ca atat beneficiarul cat si eu vom primi 30 de GB de internet.

Răspunsuri

Salut
Pentru a beneficia de net ca de aer, trebuie sa selectezi perioada, apoi sa reincarci. Trebuie neapărat să alegi o perioada! Îți atașez niște screen shot-uri, precum și mesajul primit de la Orange, atunci când am reîncărcat. Ai detalii aici https://www.orange.ro/prepay/optiuni-prepay/

Bonusul se primeste in 1-2 minute, daca ai facut reincarcarea din contul tau My Orange.. Eu am primit mesaj imediat.. n-am fost atenta in cat timp s-a actualizat in cronos..

Bonusul se primește imediat ce ați primit mesajul de confirmare. Printr-un apel la serviciul Cronos poți verifica resursele, însă actializarea nu se face imediat.

Cred ca este o problema la ei in sistem, deoarece am reincarcat si eu un prepay zilele trecute, iar acel bonus nu mi-a fost alocat.

@Paul.eurs, ai primit bonusul pentru reîncarcare?
@FaraUnID, nu ai primit bonusul deloc sau l-ai primit cu întârziere? Cum s-a rezolvat?

In mod normal, bonusurile se primesc imediat dupa reincarcare, alaturi de mesaje de confirmare .
Am intampinat si eu de vreo 2 ori asa intarzieri si mi-am dat un reset la telefon si asta a fost rezolvarea, le-am primit imediat dupa .

In mod normal bonusul se acorda dupa cateva minute. Cu siguranta la tine a fost vorba de o problema la sistemul Orange de bonificatie.

@Paul.eurs, bonusul de 30GB trafic date se alocă pe abonament doar daca se încarcă o cartelă prepay cu o optiune de minimum 6 euro. Tu ai încărcat cu 6 euro credit sau cu opțiune de 6 euro?

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!