Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Reduceri smartwatch in magazinele Orange

Nu e tocmai o întrebare, e mai mult o înștiințare, că smartwatch-urile sunt la reducere in magazinele Orange. Sunt la Orange shop VIVO, și am descoperit niste preturi accesibile, până pe 31.08. Cum vi se par preturile? Se mai pot ieftini? Atașez poze.

Răspunsuri

La Huawei Watch GT si la Samsung Gear S3 Frontier reducerea de 50% pare chiar ok, la celelalte 2, reducerea de 40 euro e aproape similara cu ce e azi si in online, cea cu fiecare grad peste 20 aduce o reducere de 1% - acum e 15%

Nu îmi prea convine, pentru că nu o sa fie niciodată 50 de grade peste 20, ca sa fie 50%, așa cum sunt cele văzute în magazin. Plus că online, preturile sunt sensibil mai mari. :)

Dupa parerea mea se merita achizitia de Samsung Gear S3 Frontier pentru ca practic il iei la jumatate de pret. Dar comparand preturile la acest model de ceas observ ca toti il au in oferta la reducere, preturile fiind asemanatoare.

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

Baietii, ma puteti lumina si pe mine in legatura cu farmecul smartwatch-urilor ? Le-am evitat pana acum mereu, pentru ca nu le prea vad folosul, si preturile lor sunt destul de piperate. De banii astia, prefer sa imi iau un Baby G-shock sau niste Nike-uri dragute :D .

Singura data cand am luat in calcul achizitionarea unui Smartwatch a fost cand eram in sesiune si nu imi invatasem la o materie, si cantaream posibilitatea de a copia de pe un smartwatch din asta . :-?

Vad ca niciun baiat nu-ti raspunde, or fi mai timizi. :) Eu am avut smartwatch, dar nu prea m-a incantat. I-l aveam conectat prin bluetooth la mobil si daca lasam mobilul intr-un loc si ma indepartam de el pierdea semnalul. Avea si varianta de a pune cartela, dar nu mi-a fost la indemana utilizarea lui. Asa ca l-am dat nepotului, el fiind incantat de smartwatch mai ales la scoala unde n-are voie cu mobil. ;)

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

Sa știi, Miha, că eu inca nu am smartwatch, am doar o brățară fitness, nu mi-o păstrez conectata ca sa nu consume baterie prea multa, și așa mă ține 2 săptămâni, îmi monitorizează pașii, caloriile și distanta parcursa, și ritmul cardiac. Noile smartwatch ar trebui sa fie sensibil mai performante, adică să poată macar sa verifice tensiunea arteriala, și să te facă să răspunzi la apeluri/sa scrii mesaje și să intri pe unele aplicații.

teacher_ si ceasul meu facea aceste lucruri. Numai ca atata timp cat am mobil cu un ecran mare, mi-era incomod sa ma uit in aplicatii pe ecranul mic al ceasului.

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

Să știi, am aplicație de la Huawei, nici nu port telefonul cu mine, mă conectez seara la brățară și vad ce am făcut. Nici nu vrei să știi ce statistici am. Poate o să le public candva...:) Ideea este că mă motiveaza sa merg mai mult.

Daca pentru tine este de ajutor si te motiveaza sa faci un anumit lucru, atunci se merita sa-ti iei un smartwatch mai performant care sa includa pe langa apel, mesaje, aplicatiile uzuale si aplicatii pentru sport, sanatate...
Eu una nu eram adepta purtatului de ceasuri si poate si asta a fost un aspect pentru care nu m-am acomodat cu smatwatch-ul.

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

Ce e drept e drept,smartwatchurile nu sunt chiar așa de elegante pentru mana unei femei. Ultimul smartwatch de la Samsung ,Galaxy Watch Active este un pic mai finuț și poate trezi interesul sexului frumos. Cert este că nu am prea văzut la doamne smartwatchuri pe mana. :)

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Mie îmi place sa port smartwatch... Iar dacă găsesc și la reducere, cu atât mai bine. As vrea sa fie și mai multe promoții la accesorii...

O. Mary
O. Mary

O. Mary

User level
Nivel
1
236 / 750
puncte
Custom field 2
O. Mary

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!