Întrebare fară răspuns

Cum pot dezactiva o plata lunara prin SMS?

Salut prieteni. Soția a activat mai demult o plata lunara pe factura de 4 euro pentru ajutorarea construcției unui spital din Romania. Întreb dacă se poate dezactiva cândva aceasta plata sau rămân permanent cu ea. Mulțumesc.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut. Eu asta am găsit pe site-ul ANCOM... Atașez screen shot. Nu știu dacă ai activat prin SMS plata sau altcumva. Sper să îți fie de folos.

Poti opri donatia lunara cu mesajul "SPITAL STOP" la 8844, respectiv 8864. Mai multe detalii poti gasi in link-ul urmator: https://www.bursadefericire.ro/sms-8844-spital

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

Revin. Am găsit ce căutai....
Poți opri donația lunară cu mesajul "SPITAL STOP" la 8844, respectiv 8864. E de pe site-ul lor.

@Jay Este vorba de campania #NoiFacemUnSpital prin care Mastercard doneaza 1 milion de euro pentru constructia unui spital de oncologie pediatrica.

Doar asa se mai construieste ceva in Romania: Daca se unesc mai multe entitati private si construiesc pe banii lor, ceea ce trebuia sa faca statul din bani publici si/sau cu fonduri europene.

@FaraUnId, despre acel spital spuneam si eu.. sms-ul este din telefonul meu, cred ca primul mesaj l-am dat acum 2-3 ani ... din acest motiv l-am postat, pentru ca la final spune cum poti opri donația.. respectiv SPITAL STOP la 8844.. si sunt si alte date unde se pot obtine informatii.. un număr de telefon si o adresa de mail...
Dacă nu ma insel si OMV a donat 10 milioane de €..

Și eu am activat aceasta plata pentru doar 2€/ luna pentru fundația “Bursa de fericire”. Poți opri donatia lunara cu SPITAL STOP la 8844. Info la 0729999777.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!