Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

De ce în Italia am roaming cu intermitență?

Sunt în Italia de 3 zile , roamingul functioneaza cu intermitenta, un minut am 10 minute nu. Am stat în Austria 4 zile înainte și nu am avut nici o problemă. Orange se laudă cu servicii de calitate, dar din experienta mea din ultima perioadă și din ofertele de roaming de pe prepay am impresia că utilizatorii de prepay care vor și roaming îi încurcă. Poate mă lămurește cineva, că eu deja incep să îmi fac o părere și vreau și alte opinii.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 3

Pe ce rețea te-ai conectat? TIM/Wind? Abonament sau prepay? Cât ai consumat resurse de internet în perioada în care ai stat în Austria?

Daca in Austria merge si in Italia nu, eu inteleg ca problema este in Italia, nu la Orange.. Si eu am fost in Italia acum 3 ani si, cred ca am mers pe automat.. N-am avut nicio problemă.. si aveam cartela într-un telefon luat de la digi, care rămânea fără semnal pe cartela digi in mod constant..

Alege optiunea de a te conecta automat la reteaua cu cel mai bun semnal. Eu am fost pe vodafone conectat in roaming in Italia si a functionat perfect!

Folosesc telefonul mobil de 19 ani , folosesc roaming de vreo 16 ani, am folosit conex , vodafone, zap dialog orange, plus o grămadă de cartele telefonice din Europa. Deci nu e de la telefon. Nu e de la rețelele italiene, cum spuneam pe cartele Digi este roaming cât vrei.

Clarificări pentru cine nu a înțeles: problema este pe trei (3) terminale diferite ( telefoane) , problema este identică ( roaming cu intermitenta) ,pe terminale cu cartele de la alte companii ( nu contează care) nu apar probleme acestea, iar la 160 km mai în urmă în Austria totul era ok. De ce?

Raspuns pentru Răzvan: problemele au început în momentul când am intrat în Italia și durează de atunci 3 zile, iar ora nu contează că e zi sau noapte.

Ok, ce opțiune ai? Mai ai resurse incluse? Sunt multe cauze pentru care nu merge? Trebuie mai multe detalii. Nu putem sa ghicim în globul de cristal. Ești pe prepay sau abonament?

Nu e vina Orange, ci a retelei italiene care iti asigura semnalul acolo. Daca Orange Romania ar asigura semnalul si acolo, nu ar mai exista roamingul. Daca in Austria a fost ok si in Italia, nu, e clar ca o pb a retelei italiene.

delfinas
delfinas

delfinas

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
delfinas

Nu mai contează, am vorbit și la relații cu clienții, am primit aceleași răspunsuri italienii sunt de vină, compania la care plătesc nu mă poate ajuta. Ok . O să încerc și la alții, să nu mă rezolve și alții, că în 2019 e greu cu tehnologia și o companie de telecomunicații nu știe ce se întâmplă. Poate știe șoferul directorului de marketing care face politicile de fidelizare a clienților.

Nu e de la rețeaua italienilor, dacă spui ca merge digi mobil. Refuzi în continuare sa răspunzi la întrebări: prepay/abonament, câte date ai consumat în Austria, ca poate nu mai ai resurse, poate traficul din afara a depășit pe cel intern, teste de viteza nu vrei sa faci, cum vrei sa te ajutam?

Ultima lămurire: am roaming cu intermitențe, deci când merge, când nu merge.Nu are legatura cu abonamentul pur și simplu, pe trei telefoane diferite cu trei numere diferite se pierde conexiunea la rețea doar pe Orange ,iar cei cu Digi care stau la un metru lângă mine au roaming .

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!