anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pot cumula punctele de la mai multe cartele prepay?

Sorin_3
Junior
Momentan plătesc pentru trei cartele prepay,as dori să știu dacă pot cumula bonusul pentru achiziționarea unui telefon?
20 Răspunsuri 20

Vio73
#StarMember
Cred că te referi la programul Orange Phone Credit. Sincer, nu cred că se poate cumula. Nu scrie nicăieri acest lucru. https://www.orange.ro/prepay/prepay-bonus/index.html?gclid=Cj0KCQjwvdXpBRCoARIsAMJSKqIjxzXoxtrVxG_TKYPj5C27TwTVIPQS0fydjRuSka2eBi3ocF-mcnYaAmRaEALw_wcB

Sorin_3
Junior
Telefon nu,încărcat cartela nu,atunci se pare că primesc de pomana bonusul,cred că voi migra la Digi,macar acolo plătesc 5 euro și am de toate,plus reducere la abonamente,Orange nu mai este interesant și asta după 20 de ani în rețea.

Vio73
#StarMember
Poti întreba totuși un consultant Orange și poate primești un răspuns favorabil.

Razvan
#StarMember
Bonusul acumulat prin programul Phone credit, nu se poate cumula, este valabil doar pe fiecare număr în parte.

Anca07
#StarMember
Buna Sorin. A mai fost dezbatur o data acest subiect aici https://comunitate.orange.ro/questions/1986597-punctele-thank-you-cartela Poti verifica acolo ce au raspuns alti utilizatori prepay, pentru a sti ce sa faci. Succes!

Sorin_3
Junior
Mulțumesc pentru răspunsuri,clar voi pleca la Digi,mi se pare că Orange a devenit o mare gogoriță și prețul telefoanelor cu reducere întrece prețul aparatelor asemănătoare de pe piata libera.

Sorin_3
Junior
Exemplu clar și concret,un Samsung A70 la Orange este 1900 la eMag 1700,deeeci....?

delfinas
#StarMember
Pentru un telefon la pret bun, trebuie abonament. La Digi nu au nici un program de fidelizare, pretul la telefoane e ca "la liber".

Miha_Z
#StarMember
Buna @Sorin, bonusul se ofera pentru fiecare numar in parte si nu se poate cumula. Orange nu are de unde sti ce cartele si cate foloseste un client. Nu este ca in cazul unui titular cu mai multe abonamente, unde puncte Thank You se dau in functie de factura platita pentru toate numerele detinute. Eu iti pot recomanda sa faci reincarcarile din contul tau My Orange( daca ai ) si vei primi automat in cont un bonus Phone Credit cu 50% mai mare.

Laura_cio
Senior
Din păcate, bonusul nu se poate cumula. Îl folosești pentru fiecare număr in parte.

teacher_
#StarMember
Îmi pare rău că și eu te dezamăgesc, sunt pe prepay de când mă stiu. Știu sigur că bonusul nu se cumulează cu alte numere, și dacă treci ce perioada de 2 ani, îți taie bonusul pe care l-ai acumulat, adică se merge doar pe bonusul cumulat fix in ultimii 2 ani. Sugestia mea, fa niste reîncărcari mai mari, pentru a primi bonus mare, apoi folosește bonusul și ia un telefon in rate, din magazin. Iar dacă crezi că prețurile sunt prea mari, reorienteaza-te spre retalieri, gen eMag, Altex, etc.

iuiu88
Cunoscător
Salut, Sorin ! Momentan si eu sunt pe PrePay si mama mea este pe abonament si nu de putine ori ne-am intrebat daca am putea cumula toate bonusurile ( si fiind pe acelasi nume ) si sa achizitionam ceva dragut( telefon midrange cel putin / tableta pentru fratele meu mai mic ). Pana in prezent, nu e posibil asa ceva . Cred ca am fi super fericiti multi dintre noi daca am putea aduna bonusurile de pe mai multe prepay-uri ale caror suntem proprietari, sau cumulare bonus abonament + prepay pentru cei din aceasi familie. Nu zic bine ? 😄

Sorin_3
Junior

Ar fi foarte bine,probabil daca Orange va proceda așa cu toți deținătorii de prepay ar intra in...faliment și așa cred că vin cu bani de acasă că să funcționeze.

 

Draga Miha Z,Orange poate vedea foarte bine cine incarca pe cartela,eu personal o fac din contul My orange toate trei numerele și mereu cu același card bancar,deeeci...daca vrei poți.

Vio73
#StarMember
E logic să nu se poată cumula, că altfel ai ieși mai bine decât la abonamente.