Întrebare fară răspuns

Pot cumula punctele de la mai multe cartele prepay?

Momentan plătesc pentru trei cartele prepay,as dori să știu dacă pot cumula bonusul pentru achiziționarea unui telefon?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Telefon nu,încărcat cartela nu,atunci se pare că primesc de pomana bonusul,cred că voi migra la Digi,macar acolo plătesc 5 euro și am de toate,plus reducere la abonamente,Orange nu mai este interesant și asta după 20 de ani în rețea.

Mulțumesc pentru răspunsuri,clar voi pleca la Digi,mi se pare că Orange a devenit o mare gogoriță și prețul telefoanelor cu reducere întrece prețul aparatelor asemănătoare de pe piata libera.

Pentru un telefon la pret bun, trebuie abonament. La Digi nu au nici un program de fidelizare, pretul la telefoane e ca "la liber".

Buna @Sorin, bonusul se ofera pentru fiecare numar in parte si nu se poate cumula. Orange nu are de unde sti ce cartele si cate foloseste un client. Nu este ca in cazul unui titular cu mai multe abonamente, unde puncte Thank You se dau in functie de factura platita pentru toate numerele detinute.
Eu iti pot recomanda sa faci reincarcarile din contul tau My Orange( daca ai ) si vei primi automat in cont un bonus Phone Credit cu 50% mai mare.

Îmi pare rău că și eu te dezamăgesc, sunt pe prepay de când mă stiu. Știu sigur că bonusul nu se cumulează cu alte numere, și dacă treci ce perioada de 2 ani, îți taie bonusul pe care l-ai acumulat, adică se merge doar pe bonusul cumulat fix in ultimii 2 ani. Sugestia mea, fa niste reîncărcari mai mari, pentru a primi bonus mare, apoi folosește bonusul și ia un telefon in rate, din magazin. Iar dacă crezi că prețurile sunt prea mari, reorienteaza-te spre retalieri, gen eMag, Altex, etc.

Salut, Sorin !
Momentan si eu sunt pe PrePay si mama mea este pe abonament si nu de putine ori ne-am intrebat daca am putea cumula toate bonusurile ( si fiind pe acelasi nume ) si sa achizitionam ceva dragut( telefon midrange cel putin / tableta pentru fratele meu mai mic ). Pana in prezent, nu e posibil asa ceva . Cred ca am fi super fericiti multi dintre noi daca am putea aduna bonusurile de pe mai multe prepay-uri ale caror suntem proprietari, sau cumulare bonus abonament + prepay pentru cei din aceasi familie. Nu zic bine ? :D

Ar fi foarte bine,probabil daca Orange va proceda așa cu toți deținătorii de prepay ar intra in...faliment și așa cred că vin cu bani de acasă că să funcționeze.

 

Draga Miha Z,Orange poate vedea foarte bine cine incarca pe cartela,eu personal o fac din contul My orange toate trei numerele și mereu cu același card bancar,deeeci...daca vrei poți.

Sorin,poate vazand acest topic se va implementa ceva si in aceasta privinta.Fiecare retea are si bune si rele.Eu am avut si Digi mobil si am renuntat ramanand cu Orange prepay.Fiecare are posibilitatea de a alege ce crede ca este mai bun pt el.Bafta!

Orange nu tine pe nimeni cu forța,fiecare om are dreptul de a-și alege rețeaua. Așa cum multi se porteaza din alte rețele în rețeaua Orange,tot așa unii se pot porta și Orange către Digi sau altceva. Clienții fideli însă nu se vor porta doar fiindcă nu pot să-și cumuleze bonusul de pe mai multe cartele prepay. Aici găsim un avantaj al abonamentelor unde punctele se pot cumula. Așa cum prepayul are avantaje,tot așa are și dezavantaje.

@Tina, mergi in Orange Shop, și în baza numărului prepay, îți alegi un telefon, și din prețul telefonului la liber se scade valoarea punctelor acumulate de tine, la care mai adaugi diferența de bani....

Teacher, am întrebat la un magazin Orange și mi s-a spus ca exista preț la liber, dar ca nu se da fără abonament. Am încercat sa văd dacă pot sa cumpăr din magazinul online dar nu are opțiune pentru plata cu puncte (sau nu am văzut eu). O sa mai întreb la un Orange Shop, mulțumesc!

Tina, trebuie să mergi in Shop... Eu am luat un Nokia 220 acum ceva vreme cu punctele mele, și am adunați cam 40 de Euro, ar trebui să-i folosesc iar. Atenție, eu din Shop am luat!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!