Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Pot cumula punctele de la mai multe cartele prepay?

Momentan plătesc pentru trei cartele prepay,as dori să știu dacă pot cumula bonusul pentru achiziționarea unui telefon?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Telefon nu,încărcat cartela nu,atunci se pare că primesc de pomana bonusul,cred că voi migra la Digi,macar acolo plătesc 5 euro și am de toate,plus reducere la abonamente,Orange nu mai este interesant și asta după 20 de ani în rețea.

Buna Sorin. A mai fost dezbatur o data acest subiect aici https://comunitate.orange.ro/questions/1986597-punctele-thank-you-cartela
Poti verifica acolo ce au raspuns alti utilizatori prepay, pentru a sti ce sa faci.
Succes!

Anca07
Anca07

Anca07

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Anca07

Mulțumesc pentru răspunsuri,clar voi pleca la Digi,mi se pare că Orange a devenit o mare gogoriță și prețul telefoanelor cu reducere întrece prețul aparatelor asemănătoare de pe piata libera.

Pentru un telefon la pret bun, trebuie abonament. La Digi nu au nici un program de fidelizare, pretul la telefoane e ca "la liber".

Buna @Sorin, bonusul se ofera pentru fiecare numar in parte si nu se poate cumula. Orange nu are de unde sti ce cartele si cate foloseste un client. Nu este ca in cazul unui titular cu mai multe abonamente, unde puncte Thank You se dau in functie de factura platita pentru toate numerele detinute.
Eu iti pot recomanda sa faci reincarcarile din contul tau My Orange( daca ai ) si vei primi automat in cont un bonus Phone Credit cu 50% mai mare.

Îmi pare rău că și eu te dezamăgesc, sunt pe prepay de când mă stiu. Știu sigur că bonusul nu se cumulează cu alte numere, și dacă treci ce perioada de 2 ani, îți taie bonusul pe care l-ai acumulat, adică se merge doar pe bonusul cumulat fix in ultimii 2 ani. Sugestia mea, fa niste reîncărcari mai mari, pentru a primi bonus mare, apoi folosește bonusul și ia un telefon in rate, din magazin. Iar dacă crezi că prețurile sunt prea mari, reorienteaza-te spre retalieri, gen eMag, Altex, etc.

teacher_
teacher_

teacher_

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
teacher_

Salut, Sorin !
Momentan si eu sunt pe PrePay si mama mea este pe abonament si nu de putine ori ne-am intrebat daca am putea cumula toate bonusurile ( si fiind pe acelasi nume ) si sa achizitionam ceva dragut( telefon midrange cel putin / tableta pentru fratele meu mai mic ). Pana in prezent, nu e posibil asa ceva . Cred ca am fi super fericiti multi dintre noi daca am putea aduna bonusurile de pe mai multe prepay-uri ale caror suntem proprietari, sau cumulare bonus abonament + prepay pentru cei din aceasi familie. Nu zic bine ? :D

Ar fi foarte bine,probabil daca Orange va proceda așa cu toți deținătorii de prepay ar intra in...faliment și așa cred că vin cu bani de acasă că să funcționeze.

 

Draga Miha Z,Orange poate vedea foarte bine cine incarca pe cartela,eu personal o fac din contul My orange toate trei numerele și mereu cu același card bancar,deeeci...daca vrei poți.

Sorin,poate vazand acest topic se va implementa ceva si in aceasta privinta.Fiecare retea are si bune si rele.Eu am avut si Digi mobil si am renuntat ramanand cu Orange prepay.Fiecare are posibilitatea de a alege ce crede ca este mai bun pt el.Bafta!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!