Întrebare cu răspuns(uri)

Transfer contacte in noul telefon

Acum trei luni mi-am schimbat vechiul telefon Samsung S2 cu IPhone 7. Din cauza faptului ca nu am mai putut sa folosesc vechiul sim-ul in noul telefon, nu am transferat nici acum toate contactele. Aveti idee cum sa fac acest lucru mai ușor, sa nu mai introduc fiecare contact in parte? Mulțumesc!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Eu, de fiecare data cand am schimbat un telefon, am transferat agenda prin bluetooth. Mi s-a parut cea mai simpla varianta.

Si, de fiecare data, pana sa transfer agenda aveam deja aplicatiile instalate, whatsapp, facebook si messenger. Pentru ca primul lucru pe care l-am facut a fost sa-mi adaug adresa de gmail in noul telefon si sa ma conectez la wi-fi. :)

 

Daca treci de la Android la iOS poti folosi si aplicatia "Migrare la iOS".

 

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (38)

Da (33)

46%

33 membri au votat cu DA

38 membri au votat cu NU

46% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 2

Tina,daca in telefonul vechi foloseai cartela normala model vechi iar in iphone nano sim,sunt niste suporti pe care ii poti folosi sa te ajute sa adaptezi cartela astfel incat sa poti copia contactele(vezi poze).In Orange/ service cred ca gasesti daca nu ai si te vor ajuta.Nu stiu dar cred ca e posibil sa fie o taxa pt acest serviciu.

Buna! Va mulțumesc, încă o data, tuturor! Cum am spus, in mesajul anterior, AM REUȘIT, sa transfer datele, am și explicat cum. Dacă mai cunoasteti și alte modalități de transfer, este bine sa le prezentați pentru a ajuta și alți utilizatori mai puțin experimentați. Am stat mult și m-am gândit care ar fi cea mai buna soluție de transfer date dintr-un telefon in altul și cred ca toate sunt la fel de bune. Dar pentru ca trebuie sa aleg un răspuns ca fiind soluție, o sa aleg răspunsul lui Jay, deoarece mi se pare cel mai ușor de realizat. Încă o data, mulțumesc, tuturor, pentru sfaturi.

Cu aplicatia File Master se rezolva aceasta problema. Trimiteti fisierul cu contacte vcf pe email, apoi il descarcati in iphone. Vor aparea contactele dupa care le puteti salva.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!