Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Orange TV Go trafic date

Buna ziua! Am inteles ca Orange TV Go poate fi utilizat doar daca esti abonat Orange si ca traficul de date pt streaming se scade din traficul inclus in abonamentul Orange, chiar daca folosesti TV Go pe wifi. In cazul acesta, fiind vorba de streaming video, presupun ca traficul se consuma foarte repede?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Folosesc de aproape doua luni, Orange TV Go, pe telefon. Nu am observat un consum exagerat la datele mobile. Bine, nici nu am abuzat de aplicație. Am folosit-o câteva ore pe săptămâna. Urmăresc niște emisiuni și fiind in vacanta, ori le vizionam pe plaja, ori le înregistram și le vedeam mai târziu.

Salut!
Exista câteva condiții pt a putea utiliza aplicația Orange TV Go, într-adevăr trebuie sa fii client Orange. În cadrul aplicației exista conținut furnizat gratuit, iar în funcție de abonamentul tău ( mobil sau TV), poți avea trafic inclus pt aplicație precum și acces diferențiat la o serie de canale și emisiuni TV.
Mai multe detalii ai aici: https://www.orange.ro/aplicatii/orange-tv-go/
și aici: https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/orange-tv-go/
Traficul de internet se taxează conform tarifelor abonamentului tău de internet. Dacă folosești o conexiune de date Orange, traficul se va taxa conform planului tău de date Orange.

Depinde de abonament. Unele au trafic nelimitat în cadrul aplicației, altele au nu mai 1 GB, etc. Trebuie să vezi în contract cum stâ treaba.

Ca orice abonament de date, traficul de date inclus se consuma diferit in funcție de acțiunile pe care le faci. Așa și aici, dar nu e de speriat. Totuși, îți alegi opțiunea in funcție de cât de multi consideri ca petreci utilizând Orange TV Go. Ai câteva oferte de abonament aici: https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/orange-tv-go/optiu...

Orange TV GO este un serviciu de tip Web TV si poate fi utilizat de catre orice persoana client sau nu Orange. Platforma Orange TV GO ofera acces gratuit fara a fi conditionat de existenta Cont Orange la un numar limitat de canale care pot fi vizionate de pe telefon, laptop, tableta.

Este adevarat faptul ca abonatii Orange beneficiaza de unele facilitati la utilizarea aplicatiei si au acces la un numar ceva mai mare de canale TV, comparativ cu pachetul gratuit.

Traficul efectuat în Orange TV GO și Movie Go Unlimited consumă din traficul de internet disponibil în abonament și, după terminarea acestuia, se taxează la tarif standard DOAR DACA te conectezi utilizand datele mobile din abonamentul tau Orange. Daca te conectezi de pe o conexiune Wi-Fi (din alta retea) traficul efectuat NU scade din traficul inclus in abonamentul tau Orange.

Serviciul Orange TV GO utilizeaza tehnologia smooth streaming, ceea ce se traduce prin faptul ca streaming-ul se adapteaza automat la calitatea conexiunii tale la internet, rezolutia display-ului si perfoarmanta despozitivului de pe care accesezi serviciul.

Multumesc mult pentru raspunsuri. Nedumerirea mea se refera la utilizarea Orange TV Go, in varianta completa, cand esti conectat la wifi, pe tableta de exemplu. Conform raspunsului primit de la Relatii Clienti, chiar daca folosesti prin wifi, timpul petrecut in aplicatie, indiferent de dispozitiv, se scade din traficul de date inclus in abonamentul mobil. Situatie ce mi se pare cel putin bizara.
Intr-adevar, poti viziona canalele gratuite fara legatura cu un eventual abonament mobil, dar eu sunt interesat de pachetul complet.

Daca utilizezi o conexiune Wi-Fi din alta retea este absurd sa-ti consume din pachetul de date inclus in abonamentul tau. Cat timp conexiunea nu implica datele mele mobile, cum sa ma contorizeze.

Daca faci Hot Spot Wi-Fi de pe telefonul in care se afla SIM-ul Orange inregistrat in aplicatia Orange TV GO si te conectezi de pe o tableta la acel Wi-Fi, atunci da, traficul efectuat in aplicatia scade din pachetul de date din abonament.

Asta spun si eu. Exact. Este absurd. Nu vorbim de hot-spot, ci pur si simplu de conexiune la wifi, alta decat Orange. Pana in prezent nu am primit un raspuns clar la aceasta situatie din partea lor sau a cuiva care foloseste serviciul in acest fel. De asta si intreb, daca s-a confruntat cineva cu aceasta situatie.
Pot doar sa presupun, pentru ca nu este mentionat nicaieri, ca "pachetul complet" sau anumite canale pot fi vizionate DOAR cu o conexiune Orange.

Cand sunt acasa, utilizez o conexiune wifi de la Telekom. M-am logat in Orange TV GO cu datele contului Orange de N ori atat de pe telefon cat si de pe tableta si nu mi-a fost contorizat pachetul de date din abonament.

Uneori mai "leg" si tableta la televizor si urmaresc diverse posturi sau emisiuni TV fara sa fi avut surpriza sa-mi scada din datele mobile din abonament.

Absolut toate canalele aferente pachetului meu cu mentiunea ca posturile din ograda PRO-ului nu functioneaza daca legi tableta sau telefonul la tv. Acele canale se vad doar pe tableta sau smartphone prin intermediul aplicatiei.

De asemenea este posibul ca unele productii TV sa nu detina drepturi de difuzare in online, prin urmare nu vor fi disponibile spre vizualizare in aplicatie.

Eu folosesc demult Orange Tv Go, atat pe mobil, cat si varianta pt desktop (site), atunci cand nu am acces la un televizor. Nu are cum sa-ti consume din traficul de net inclus in abonament, daca folosesti wifi sau internet fix din alta retea (Digi, in cazul meu). Nu stiu cum ai dedus tu ca ti-ar scadea din trafic, chiar daca folosesti wifi. E adevarat ca ti se da 1 giga pt aplicatia Orange Tv Go, dar nu are a face cu wifi. Oricum, la cat trafic consuma video streaming ul, ar trebui sa ai trafic mult inclus in abonament.
Da, ai acces la tot ce scrie in contract ca ai inclus in abonament, inclusiv si la ceva filme. In anumite perioade, ti se ofera acces si la alte canale ( https://tvgo.orange.ro/guide/Canale%20gratuite ), chiar poti castiga premii urmarind un post. https://tvgo.orange.ro/concursuri/ De obicei, primesti notificare cand se schimba ceva.
E normal sa fii abonat Orange, e o facilitate/aplicatie oferita de Orange.
Mai multe detalii si explicatii despre Orange Tv Go https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/orange-tv-go/cum-f...
Aici vezi ce include fiecare pachet/optiune Orange Tv Go si cum le poti (dez)activa. https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/orange-tv-go/optiu...
Pana pe 23 septembrie poti testa gratuit niste optiuni:
Family HD Go - 3 luni gratuit prin programul Orange Thank You, dacă ești abonat
Movie Go Unlimited - 2 luni gratuit, dacă ești abonat
Antena Play - 6 luni gratuit, pentru toți clienții Orange
De ex, eu platesc si vizionez canalele oferite de AntenaPlay cu contul de abonat Orange.

@initiator, prin conexiune wifi, nu îți va consuma din datele mobile, dacă ai obținut răspuns de la 300, sa mai încerci sa mai suni și alta data, deoarece ai nimerit un consultant nepregătit și ți-a spus o gogoașă. Din păcate se înmulțesc cazurile, când consultanții, habar n-au ce zic.

Asa stiam si eu Vio dar nu am probat sa vad daca functioneaza toate canalele

Romeo.
Romeo.

Romeo.

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Romeo.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!