anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Intrebari/ raspunsuri aflate in moderare

Neaplicabil
Hello guys,
Acum cateava minute am postat un raspuns la intrebarea asta: https://comunitate.orange.ro/questions/2036318-lansa-orange-ofertele-5g
Am dat submit, si sunt destul de sigur ca s-a salvat, pentru ca imi aparuse postul in lista de raspunsuri. Dupa care am vrut sa-l editez sa mai adaug ceva, si butonul de Edit nu raspundea la comenzi.
Asa ca am dat refresh la pagina si acuma nu mai gasesc postarea mea deloc, cu toate ca daca va uitati la intrebarea respectiva, site-ul afiseaza cum ca ar fi 14 raspunsuri... dar sunt doar 13 afisate.
Mie unul imi pare un pic bug... Aveti idee? Vi s-a mai intamplat si voua? Scrisesem ceva. Si acuma ma oftic ca pare ca am pierdut tot ce scrisesem.
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

Salut!

Vă mulțumim tuturor pentru feedback si ne pare rău pentru publicarea cu întârziere a răspunsurilor.

 

După cum ați remarcat, platforma comunității are un blacklist; acesta conține câteva sute de cuvinte și sintagme. Chiar dacă nu neapărat vulgare, cuvinte ca "prost", "naiba", "sânge", "bat" etc. se regăsesc în această listă deoarece ele pot fi folosite și cu conotații negative și nu ne dorim acest lucru aici, în Comunitate. Pentru că textele care conțin astfel de cuvinte intră în moderare manuală, se poate întâmpla cateodată ca ele sa fie publicate cu întarziere.

 

Întotdeauna când intervenim în editarea întrebărilor/ răspunsurilor voastre vă notificăm prin e-mail, fie că este vorba de schimbarea titlului sau modificarea încadrării întrebării. În cazul in care textul nu respectă Principiile Comunității, nu-l publicăm sau îl publicăm parțial, dar vă notificăm cu rugămintea de a-l reformula. Singurele editări pe care le facem fară notificare sunt corectarea erorilor de typo, a greșelilor gramaticale și ștergerea răspunsurilor irelevante (de genul “da, ai dreptate”, “da, așa cred si eu”, “nu știu, n-am auzit de asta”) care încarcă inutil topicul și îl fac mai greu de urmărit.

 

@arsradu, am modificat titlul întrebării tale pentru a fi mai clar la ce se referă și a-l face mai ușor de găsit pentru ceilalți membri în cazul în care se vor confrunta cu aceeasi situație. Am modificat deasemenea încadrarea acestei întrebări – am mutat-o în categoria "Despre Comunitate"/ subcategoria "Comunitatea Orange"

Vizualizare soluţie în postul original

36 Răspunsuri 36

Razvan
#StarMember
Răspunsul tău se afla în procesare/verificare, si din aceasta cauza nu îți apare.

Neaplicabil
Se poate. Dar spre deosebire de alte raspunsuri care s-au procesat mult mai repede, asta pare sa-si ia timp...si sa fi ramas "agatat" undeva. :) Mai astept. Mersi frumos de raspuns. 🙂

Tina
Cunoscător certificat
Am pățit-o și eu! Exact ca tine, am vrut sa editez și nu mai era. A apărut la ceva timp. Mai verifica!

Razvan
#StarMember
E posibil ca softul sa fi sesizat conținut asemanator și sa îți fi șters postul respectiv.

Jay
Campion certificat
Depinde de ce anume ai spus.. sunt cuvinte care fac sa intre răspunsul in procesare... 🙂

Neaplicabil
Nimic de rau. :)) Adica, daca te uiti la celelalte postari ale mele, cred ca poti sa-ti dai seama cam cum ma exprim in general. Nu cuvinte obsecene, nu limbaj vulgar, nimic de genul asta. Deci nu cred ca e cazul. Plus ca...dupa cum am zis, de postat l-a postat initial. Doar la editare a disaprut fara urma. De fapt, nu e fara urma. Ca in counter-ul de raspunsuri, intrebarea apare ca avand 14 raspunsuri (acum 15). Doar ca nu e vizibil in lista efectiva. :))

Neaplicabil
@Tina, mersi frumos de raspuns. Chiar incepusem sa cred ca sunt singurul cu probleme de genul asta. Nu stiu cum naiba se face de le tot gasesc fara sa vreau. :)) O sa mai verific intrebarea respectiva. Mersi de sugestie. Ma oftic ca scrisesem destul de mult. Si chiar nu mai vreau sa o iau de la capat sa postez un raspuns nou. Again, mersi frumos.

Neaplicabil
@Razvan, fara notificare catre user? Paaai...daca e asa, nu prea e ok. Dar nu cred ca e sters. Doar ca e suspendat undeva. Si din pacate nu pot sa-l vad sau sa-l accesez in niciun fel. Si cred ca am mai descoperit un bug. Daca ai doua mesaje in "pending", doar primul se salveaza. De exemplu, pe thread-ul asta, am mai postat o chestie, ca raspuns pentru Tina. Primul raspuns apare, al doilea nu. Mie mi se pare bug.

Ascary
Campion certificat
Daca răspunsul conține un cuvânt trecut în black list,sistemul nu îl va afișa până ce un moderator nu va edita sau șterge cuvântul respectiv. După modificare vei fi notificat iar răspunsul va fi afișat în comunitate.

Razvan
#StarMember
@initiator, mie mi l-a șters, fără notificare și în counter, la mine apar 14 răspunsuri.

Neaplicabil
@Razvan, ai dreptate... Acuma am observat ca am omis un raspuns. Dar al meu tot nu apare. Deci, la momentul postarii trebuiau sa fie eventual 15 raspunsuri (cu al meu), nu 14. Da, e clar sters sau ceva, ca nu reusesc sa dau de el. Ceea ce e interesant e ca imi apare in activitate, cum ca as fi postat in acel thread. Dar raspunsul propriu-zis lipseste cu desavarsire. De asemenea, observ ca daca postezi ceva pentru prima data, iti apare ca fiind in asteptare. Dar daca editezi si salvezi, nu mai apare in asteptare. :)) Vad ca sunt niste probleme si cand postezi mai multe raspunsuri consecutive, cand inca nu s-a terminat de procesat primul. Pe al doilea nu ti-l mai ia in considerare. Deci nu m-ar mira sa fie bug la refresh-ul paginii, daca post-ul e inca in "pending". Nu am testat scenariul asta...dar in momentul asta nu ma mai mira nimic. Si nu, nu cred ca e nimic legat de content. E pur si simplu un bug.

Vio73
#StarMember
Aștepți un timp, pentru că sigur se rezolvă, dacă nu ai scris nimic aiurea.

Jay
Campion certificat
Nu m-am referit ca ai fi folosit un limbag vulgar :D.. Poate fi un cuvant de care sa nici nu-ti dai seama.. de exemplu, eu am avut un raspuns in moderare pentu ca am spus ca stau prost cu timpul... si din, cauza cuvantului "prost" a aparut foarte greu raspunsul.. Nu stiu acum daca o sa apara 🙂

Jay
Campion certificat
Uite un exemplu.. si eu am un raspuns care a disparut.. dar, l-am pozat inainte.. 🙂