Întrebare cu răspuns(uri)

Cand va lansa Orange ofertele 5G?

Avem 2 operatori cu oferte 5G lansate atat pe partea de terminale cat si pe abonamente, din cate se pare, de fapt, doar unul are servicii 5G active.
Pe cand si la Ornage ofertele?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Sincer eu nu vad care ar fi graba pentru 5G, atat ca da bine si suna bine .
As aprecia enorm sa fie acoperirea 3G si 4G stabila pentru toata lumea, inclusiv in mediul rural. Si apoi mi-as indrepta privirea si asteparile catre 5G. Oricum la partea de Internet si Semnal Romania sta super bine :D

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (7)

100%

7 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Sincer eu nu vad care ar fi graba pentru 5G, atat ca da bine si suna bine .
As aprecia enorm sa fie acoperirea 3G si 4G stabila pentru toata lumea, inclusiv in mediul rural. Si apoi mi-as indrepta privirea si asteparile catre 5G. Oricum la partea de Internet si Semnal Romania sta super bine :D

Despre 5G sunt mai multe subiecte dezbatute in comunitate. Le poti gasi daca la search introduci 5G.
Oricum nici eu nu sunt nerabdatoare, avand in vedere efectele acestei tehnologii si faptul ca mai avem de lucrat pe partea cu 3G si 4G.

Eu cred că vor lansa spre sfârșitul anului, când vor face o acoperire adecvată. La momentul acesta, cei doi operatori au vrut să lanseze doar făcând mai mult demonstrații. De fapt, unul dintre operatori a mai lansat și Volte din 2014 și nici azi nu e disponibil.

Volte e un serviciu necomercial, doar lansat la apa. :D, Orange or sa lanseze 5G, când vor avea acoperire extinsa, ca să fie un impact vizual mai mare.

Nu ne grăbim. Orange sa aștepte sa le vadă pe cele ale concurentei, apoi sa sparga piata cu ofertele lor care sa ne atragă. Măcar sa le punem la punct pe cele actuale: 4G, 3G.

Din cate stiu inca este in perioada de teste...rabdare ca va veni ;)

Romeo
Romeo

Romeo

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Romeo

Hmm.. eu nu cred ca anul asta.. deși, nu ma mira nimic, având în vedere că deja apare un clip la tv, al concurenței. Sincer, mi s-ar parea mai ok sa meargă perfect 4G si sa aiba semnal cat mai bun, înainte de a ne gândi mai departe..

Chiar daca Orange ar lansa oferte 5G ar fi cam nefolositoare, cel mai probabil acoperirea 5G va fi existenta doar in București si inca 2-3 orase mai mari. Si sa nu uitam faptul ca acoperirea 4G inca nu este pusa la punct.

Cosmin Ionuț
Cosmin Ionuț

Cosmin Ionuț

User level
Nivel
0
92 / 100
puncte
Custom field 2
Cosmin Ionuț

@Jay mă întreb ce fac cu rețeaua lansată 5G daca terminalele clienților sunt maxim 4G+? :))) Eu aștept să iasă Note 10 care cică va avea 5G. Nu-l iau pentru 5G,as fi prea snob. Mie 4G îmi este suficient. Și din fericire cam am 4 G peste tot pe unde-i duc traiul. :)).

Cand va lansa ofertele? Paaai....cand va avea si suport hardware pentru acele oferte. :P Momentan nu are. Auzisem ca probabil undeva pe anul viitor.
Eu unul nu ma grabesc. Sunt in continuare zone in Romania in care nu pot sa am o conversatie ca lumea cu cineva pentru ca semnalul e foarte prost. Deci....da. Eu nu ma grabesc.
Prefer sa am semnal 2G si sa pot sa fac un apel si sa ma inteleg cu celalalt, decat 5G si sa mi se inchida apelul.
Chestiile astea cu "OMG 5G" mi se par un pic copilaresti, sincer. Da, 5G-ul are anumite avantaje, nu zice nimeni. Dar telefonul e facut primordial sa vorbesti la el. Este un mijloc de comunicare. Si daca acea comunicare nu se poate realiza din lipsa de SEMNAL, telefonul devine brusc un aparat inutil. Il poti folosit doar pentru entertainment (jocuri de exemplu, asta presupunand ca nu sunt jocuri online, caz in care poti doar sa te uiti la el).
Atata timp cat inca sunt zone (locuite, nu vorbesc de zone in care traieste doar ursul) in care semnalul e foarte prost sau lipseste, parerea mea e ca n-are rost sa ne intrebam cand o sa vina ofertele 5G. :)

Hmmm... Vodafone și Telekom ar trebui sa rezolve mai întâi 2 G pe la sate. In comuna natală a socrului meu, încă te mai plimbi cu telefonul cu taste prin grădina ca sa prinzi semnal. Noroc ca am, eu, abonament la Orange. Așa ca la ce folos 5 G dacă unii nu au nici 2 G...

@Tina, Pokemon Go. Versiunea - "Semnalul Ratacitor". :)) Sau "in cautarea semnalului pierdut".
Dar DA, asa e. Semnalul pe Voda e varza. Si nu doar in zonele rurale! In oras nu ai semnal, in casa!! E si motivul pentru care eu si toti cei cu care comunic in mod frecvent, au trecut (sau o sa treaca in curand) la Orange! Pentru ca, vorba cantecului: unde semnal nu e, nimic nu e.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!