Întrebare cu răspuns(uri)

[Încheiat] Poți câștiga premii dacă te abonezi la newsletter (10.07 - 15.10.2019)

Pot câștiga premii dacă ma abonez la newsletter? Care ar fi acelea?

Alex G.
Alex G.

Alex G.

User level
Nivel
3
2838 / 5000
puncte
Custom field 2
Alex G.

In perioada 10 iulie - 15 octombrie 2019 poti castiga un smart TV JVC, un smartphone Huawei Mate 20 Pro sau o tableta Lenovo TAB 4. Trebuie sa te abonezi la newsletterul Orange si poti castiga unul dintre cele trei premii. Inscrierea se face pe: oran.ge/AflaPrimul.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (1)

Da (8)

89%

8 membri au votat cu DA

1 membri au votat cu NU

89% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 1 din 2

In perioada 10 iulie - 15 octombrie 2019 poti castiga un smart TV JVC, un smartphone Huawei Mate 20 Pro sau o tableta Lenovo TAB 4. Trebuie sa te abonezi la newsletterul Orange si poti castiga unul dintre cele trei premii. Inscrierea se face pe: oran.ge/AflaPrimul.

Salut, eu am incercat sa ma inscriu in campania asta si am aflat cu dezamagire ca nu pot pentru ca eram abonata deja la Newsletter-ul Orange :( Doar noii veniti intra in concursul asta .
As fi vrut sa castig Huawei-ul sau televizorul . .

Pe lângă faptul ca afli primul despre cele mai cool reduceri ale verii din magazinul online Orange dacă te abonezi acum la newsletter, poti câștiga un Smart TV JVC, un smartphone Huawei Mate 20 Pro și o tabletă Lenovo TAB 4. Ai regulamentul aici: https://www.orange.ro/newsletter/documents/Regulament%20r...

Asa este.. Poti castiga un Smart TV JVC, un smartphone Huawei Mate 20 Pro si o tabletă Lenovo TAB 4 dacă te abonezi la newsletter-ul Orange cu o adresa de mail care nu exista inca in baza lor de date.. Adresa de mail care trebuie confirmata..

https://www.orange.ro/newsletter/?utm_source=direct&u...

Era de asteptat sa nu mearga, doar sa faci pentru un alt numar pe care il ai si cu o alta adresa de e-mail.
@Ascary eu cred ca acest concurs este doar pentru noii abonati. Cei vechi nu sunt luati in calcul.

Eu n-am spus ca daca ai adresa in baza de date nu mai poti participa ci, ca te poți abona cu o adresa care nu exista in baza de date Orange... e o mica diferență de nuanta.. Spun asta pentru ca eu, de exemplu am mai mult de o adresa de mail.. Eu inteleg ca iti trebuie o adresa de mail validă.. si ca nu e vorba de persoana.. N-am de gând să mă abonez, am vrut doar să exemplific ce am spus..

Si eu cred la fel, Jay, ca te poti abona si participa la concurs, daca folosesti alta adresa de e-mail. Mai sus ma refeream la raspunsul dat de @Tina, ca spusese ca incearca varianta de dezabonare sa vada daca va merge.

@Miha, eu i-am raspuns lui Vio.. scuze ca n-am folosit @ :D
Pentru ca, nici el n-a folosit @, dar, mi s-a parut ca raspunsul lui "Asta spuneam și eu. Dacă ai adresa în baza de date, nu mai poți participa." e pentru mine..

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!