Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Invitatii gratuite oferite de Orange la festivaluri

Imi doresc sa particip la festivalurile sponsorizate de Orange: Untold, Summer Well.. Pot participa la vreun concurs si sa castig invitatii gratis?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare
Alex G.
Alex G.

Alex G.

User level
Nivel
3
2838 / 5000
puncte
Custom field 2
Alex G.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (5)

100%

5 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 1 din 2

Alex G.
Alex G.

Alex G.

User level
Nivel
3
2838 / 5000
puncte
Custom field 2
Alex G.

Offf :( asa e @Ascary. Castig invitatii si din diverse cauze nu pot participa.
Macar sa venim cu idei pentru alti membri ca sa se bucure ei de aceste festivaluri.

Gataa, am intrat pe linkul lui Alex. G si ma gandesc sa imi impartasesc povestea acolo :D Eventual revin aici cu linkul, dupa ce o postez daca e posibil si e cineva curios sa o citeasca !

Multumeeesc ^__^

Dacă sunteți amatori, se găsesc soluții.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Chiar acum am sunat la cateva hoteluri din Cluj sa vad daca gasesc cazare in perioada 1-3 August si erau ocupate din Februarie.
:(( Pe langa distanta mare de ~ 520 km, invoire o zi de la munca, nu gasesc nici cazare. Pentru la anu trebuie sa ma organizez mai bine si sa rezerv din timp. :))

Fiind partener principal al festivalurilor verii, Orange oferă beneficii abonatilor. Pe pagina Orange sunt concursuri aproape zilnice cu multe premii, printre care și invitații gratis la festivalurile verii. Urmărește aici tot ce este legat despre aceste oportunități:
https://www.orange.ro/festivals/

Miha daca chiar iti doresti poate vei reusi ...cand iti doresti foarte mult un lucru Universul lucreaza pt a te ajuta sa il obtii ;)))

Romeo.
Romeo.

Romeo.

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Romeo.

Asa e @Romeo. Si din cate observ, pe partea cu festivalurile, "Universul" lucreaza intens. Imi ofera mai mult decat pot duce. :)) Timp si bani sa am, ca restul se rezolva. ;)

@Romeo, de acord cu tine, când îți setezi ceva și îți dorești foarte mult, Universul te va ajuta să îți îndeplinești dorința :)
Miha, momentan nu îți dorești din toată inima sa ajungi la festival și de aceea nu se așează lucrurile asa cum ar fi necesare pentru a ajunge în acel loc și ca să fiu și on-topic, găsești informații pe site-ul Orange și mai poți câștiga invitații duble la festivalele Summer Wells și Afterhills.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!