Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Cum pot avea net gratis?

Aș vrea să știu dacă poți primi vreun fel de bonus de internet.

Răspunsuri

Poți să activezi opțiunea net la liber pe prepay sau cea cu suporter la 321 cu textul Steaua sau altă echipă favorită. S-a mai discutat oricum subiectul de mai multe ori, inclusiv aici:
https://comunitate.orange.ro/questions/2006628-primesc-net

In aceasta perioada este campania "Am nevoie de net ca de aer" despre care s-am mai discutat in comunitate aici - https://comunitate.orange.ro/questions/2001918-orange-prepay-net-aer

Pe langa aceasta, poti beneficia de bonus daca iti reincarca cineva cartela de prepay cu o optiune de minim 6 euro, sau daca esti pe abonament si esti tu cel care reincarca - discutii au mai fost si aici
https://comunitate.orange.ro/questions/1972392-bonus-internet-disponibil-eo-prepay
https://comunitate.orange.ro/questions/2015136-beneficii-reincarecare-6-euro-credit

Not Andy, bine ai venit în Comunitate!

Pentru câ acest subiect a mai fost dezbătut, vom șterge acest topic. Te încurajez să accesezi link-urile oferite de Vio73 și Vrajitoarea și poți continua discuțiile acolo.

 

Pentru mai multă eficiență, înainte de a adauga o întrebare, folosește bara de căutare și vezi dacă întrebarea ta nu are deja un răspuns. În momentul in care formulezi întrebarea, îți sunt oferite și intrebări similare și în felul acesta vei evita dublarea unui subiect deja dezbătut. Multumim!

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!