Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Cum pot limita utilizarea datelor mobile, pe iOS?

Pe iOS nu există o metodă de a opri automat datele mobile la atingerea unei limite, dar avem câteva sfaturi pentru a limita utilizarea datelor mobile:

 

1. Limitează aplicațiile care accesează datele mobile

Accesează Setări (Settings) - Date mobile (Mobile Data) și în lista de aplicații le poți dezactiva pe cele cărora dorești să le restricționezi accesul la datele mobile.

 

 

 

2. Modifică setările actualizării aplicațiilor din background

Accesează Setări (Settings) - General - Actualizare aplicație fundal (Background App Refresh) și de aici poți dezactiva actualizările din background sau poți selecta să se efectueze, pentru aplicațiile selectate, doar când ești conectat la Wi-Fi.

 

   

 

3. Dezactivează hotspot

Setări (Settings) - Activează datele mobile și apoi poți accesa hotspot (Personal Hotspot) - ai grijă să fie dezactivat dacă nu dorești să oferi posibilitatea altor persoane de a folosi datele tale.

 

 

 

Pentru acest exemplu am folosit un telefon iPhone XS, este posibil să existe mici diferențe în funcție de model.

 

Ai alte sfaturi pentru a limita utilizarea datelor mobile, pe iOS?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Informatii foarte utile pentru cei care nu stiu cum sa isi seteze telefonul pentru a putea gestiona traficul de internet. Personal, am trimis link-ul catorva prieteni care nu intelegeau via telefon cum sa faca acest lucru:) Multumim!

Anca07
Anca07

Anca07

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Anca07

merci mult pentru informatii. am iphone de vreo 8 ani si spre rusinea mea nu stiam ca pot face lucrurile astea, noroc ca am ceva net in abonament si nu prea depasesc. Foarte bune sfaturile :)

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!