Întrebare fară răspuns

Are cineva televizor Hisense?

Sunt curios dacă are cineva dintre voi televizor Hisense Smart TV.
Cum se comportă? Sunteți mulțumiți?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Nu intenționez să îl cumpăr. Niciodată nu am achiziționat mărci "no name" ;)
Prefer SONY, SHARP, Panasonic, exact în ordinea asta!

Am observat în ultima vreme ca au apărut multe tv chinezești pe piața autohtonă și rebranduite în firme românești cu tradiție în TV.

Imaginea cea mai buna calitate/cristalina mi se pare la Sony, apoi urmat de LG, Samsung și celelalte. Panasonic a pierdut trenul în domeniul tv.

Foarte multe produse electronice si electrocasnice de la firme destul de titrate sunt asamblate in Turcia pe linia celor de la Vestel: Sharp, Akai, Daweoo, Hitachi, Gorenje, Hyunday, JVC, Orion, PANASONIC PHILIPHS, SANYO, Tesla, Vortex, Teletech.
Vestel este in top 3 mondial la productia de electronice si electrocasnice. Mai multe detalii aici https://en.wikipedia.org/wiki/Vestel#Subsidiary_brands sau aici https://en.wikipedia.org/wiki/Vestel#Related_brands

In esenta sunt aceleasi TV-uri difera putin carcasa si ceea ce este scris pe ea, adica brand-ul.

Salut! Am eu un Hisens 55'' hdr Uled, SMARTV 4k...e Super. L-am cumpărat de la Uniero de la un centru comercial din Milano. Pot spune ca e construit cu materiale premium...Display-ul televizorului e foarte subțire.. În partea de jos, unde se afla placa de baza, procesorul, boxele, e mai gros. Sunt foarte mulțumit, E peste seria 7 de la Samsung .

Hisense e un fel de Huawei. Au vanzari bune in Spania pentru ca isi fac multa reclama la fotbal, un model de 50 inch ULED de la ei e televizorul oficial UEFA 2020. ULED = QLED *Samsung = NANOCELL *LG, doar ca la 2/3 din pret sau chiar mai putin. Sunt de luati in seama. Daca aveau magicremote ca LG luam fara sa stau pe ganduri un ULED.

Faptul că nu cunoaștem numele unei companii sau nu știm noi de existența acesteia, nu o face noname. Compania HiSense există pe piața TV din 1978. Deține brand-uri precum Gorenje, Sharp, Toshiba și Hitachi. Într-adevăr nu am văzut personal vreun TV de la ei, dar în on-line am citit lucruri bune despre ele.

Prin România nu am văzut sa se comercializeze și de aici probabil o reticență mai mare de a cumpăra această marcă de televiziune.

Am urmărit cu atenție zilele trecute un televizor din acesta și mi s-a părut extrem de interesant. Sincer, dacă nu mi-aș fi dorit un TV bun cu android, eram tentat chiar să-l iau. Recunosc faptul că dacă nu citeam acest topic, habar nu aveam de această marcă. E la un preț foarte bun acum la Altex:

https://altex.ro/televizor-led-smart-ultra-hd-4k-hdr-126-cm-hisense-h50b7500/cpd/UHDH50B7500/

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!