Întrebare fară răspuns

Are cineva televizor Hisense?

Sunt curios dacă are cineva dintre voi televizor Hisense Smart TV.
Cum se comportă? Sunteți mulțumiți?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Eram curios, am citit lucruri bune despre această marcă și vreau să aflu părerile celor care dețin un astfel de televizor.

Nu intenționez să îl cumpăr. Niciodată nu am achiziționat mărci "no name" ;)
Prefer SONY, SHARP, Panasonic, exact în ordinea asta!

Am observat în ultima vreme ca au apărut multe tv chinezești pe piața autohtonă și rebranduite în firme românești cu tradiție în TV.

Imaginea cea mai buna calitate/cristalina mi se pare la Sony, apoi urmat de LG, Samsung și celelalte. Panasonic a pierdut trenul în domeniul tv.

Foarte multe produse electronice si electrocasnice de la firme destul de titrate sunt asamblate in Turcia pe linia celor de la Vestel: Sharp, Akai, Daweoo, Hitachi, Gorenje, Hyunday, JVC, Orion, PANASONIC PHILIPHS, SANYO, Tesla, Vortex, Teletech.
Vestel este in top 3 mondial la productia de electronice si electrocasnice. Mai multe detalii aici https://en.wikipedia.org/wiki/Vestel#Subsidiary_brands sau aici https://en.wikipedia.org/wiki/Vestel#Related_brands

In esenta sunt aceleasi TV-uri difera putin carcasa si ceea ce este scris pe ea, adica brand-ul.

Nu am auzit niciodata pana acum . O sa ma documentez din comentariile colegilor sa prind si eu din urma :D .

iuiu
iuiu

iuiu

User level
Nivel
2
1352 / 2000
puncte
Custom field 2
iuiu

Salut! Am eu un Hisens 55'' hdr Uled, SMARTV 4k...e Super. L-am cumpărat de la Uniero de la un centru comercial din Milano. Pot spune ca e construit cu materiale premium...Display-ul televizorului e foarte subțire.. În partea de jos, unde se afla placa de baza, procesorul, boxele, e mai gros. Sunt foarte mulțumit, E peste seria 7 de la Samsung .

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!