anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Știți vreo ofertă bună pentru un Samsung Galaxy Note 9?

boros_nicolae
Junior
Știți vreo oferta buna pentru un Samsung Galaxy Note 9, a facut cineva recent?
12 Răspunsuri 12

Vio73
#StarMember
Din câte observ, Samsung Note 9, momentan nu este pe stoc în magazinul online https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/samsung-galaxy-note9-128gb-dual-sim-ocean-blue?gclid=Cj0KCQjwyLDpBRCxARIsAEENsrLm1mJZW_IxmS4AjhRhtVdBw442Tg0CuoYZb9rNHW9U7rf2se7njCAaAjDMEALw_wcB Foarte probabil să-l găsești în magazinele fizice. Acum depinde dacă îl ceri la prelungire (retenție) sau la abonare, dacă îl vrei cu abonament mai mare sau mai mic, etc. Oricum, cred că poți cere și o ofertă prin intermediul Serviciului clienți (300). Succes!

TheSpecialist
Maestru
Se găsește în magazinele partenere Orange. Prețul de achiziție va fi cu atât mai mic cu cât valoarea abonamentului e mai mare (abonament nou sau prelungire). Exista și posibilitatea achiziționării telefonului în rate, cu sau fără avans.

iuiu88
Cunoscător
Uite, pentru un Samsung Galaxy Note 9 as fi dispusa as platesc 12 Euro/luna timp de 2 ani. Daca gasesti ceva asemanator, anunta-ma si pe mine :)) Orice peste asta, mi se pare prea piperat .

mariussruben89
Explorator entuziast
Ceea ce iti recomand fie suni la serviciul clienti ,300, daca este pentru prelungire abonament,la care ai mai putea sa zic asa,jongla ca pachet de abonament si pret/discount telefon,iar la caz ca esti client nou, recomand daca ai o cartela veche prepay, reîncărcata lunar,minim 5 euro,ca sa aiba.un.istoric si punctaj acumulat destul de mare,care se aloca la reducerea noului telefon plus ce discount mai este in.magazin,depinde si de abonament. Succes,in magazine Store si Shop,am observat ca deocamdata au pe stoc.

Laura_cio
Senior
Așa cum au spus și colegii, Samsung Galaxy Note 9 nu este disponibil pe nicio culoare in Magazinul Online de la Orange. In trecut costa in jur la 1000€/ liber și cu un Orange Me 45, cam 550€. Prețul la abonament se diferențiază in funcție de valoarea abonamentului.

Ascary
Campion certificat
Mai așteaptă puțin, Nicolae, odată cu lansarea lui Note 10, vei găsi oferte bunicele pentru Note 9. Daca nu te grăbești, în august ți-l dau pe al meu. Parafrazând un mare actor, am să-ți fac o oferta de nerefuzat :))))

Razvan
#StarMember
Dacă îl dai gratis, merita sa aștepte după el, mai sunt cca 30 de zile pana la lansarea oficiala.

Vio73
#StarMember
Telefoane foarte bune, dar mereu ne dorim noile modele. Practic ne plictisim repede de ele.

boros_nicolae
Junior
Te astept ...

Romeo_
Senior certificat
Nu ai specificat ce sa faca?abonament?uite poze cu pretul la liber

DanielaH
Moderator
@boros nicolae, ai găsit cea mai bună ofertă pentru Samsung Galaxy Note 9? Te-a ajutat vreunul din răspunsurile primite aici?

teacher_
#StarMember
Salut! Uite aici o comparație aproximativă, pe compari.ro https://www.compari.ro/telefoane-mobile-c3277/samsung/galaxy-note9-128gb-dual-n960-p422493063/?gclid=CjwKCAjw4NrpBRBsEiwAUcLcDD63hroqRKisXn8GqhGsW3MTwSom90dxZALC4IblDLnZeFaafpOkJhoCAh4QAvD_BwE Îți atașez și niște screen shot-uri cu preturile din magazinele mai importante (eMag, Altex, Media Galaxy, Domo și cel.ro). Doar că cele de pe Domo și cel.ro sunt mai mici dpdv al stocării.Bafta 🙂 P.S. Emagul mai are uneori zilele Samsung, in care sunt ceva reduceri