Întrebare fară răspuns

Știți vreo ofertă bună pentru un Samsung Galaxy Note 9?

Știți vreo oferta buna pentru un Samsung Galaxy Note 9, a facut cineva recent?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Din câte observ, Samsung Note 9, momentan nu este pe stoc în magazinul online

https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/samsung-ga...

Foarte probabil să-l găsești în magazinele fizice. Acum depinde dacă îl ceri la prelungire (retenție) sau la abonare, dacă îl vrei cu abonament mai mare sau mai mic, etc. Oricum, cred că poți cere și o ofertă prin intermediul Serviciului clienți (300). Succes!

Se găsește în magazinele partenere Orange. Prețul de achiziție va fi cu atât mai mic cu cât valoarea abonamentului e mai mare (abonament nou sau prelungire). Exista și posibilitatea achiziționării telefonului în rate, cu sau fără avans.

Uite, pentru un Samsung Galaxy Note 9 as fi dispusa as platesc 12 Euro/luna timp de 2 ani. Daca gasesti ceva asemanator, anunta-ma si pe mine :)) Orice peste asta, mi se pare prea piperat .

Ceea ce iti recomand fie suni la serviciul clienti ,300, daca este pentru prelungire abonament,la care ai mai putea sa zic asa,jongla ca pachet de abonament si pret/discount telefon,iar la caz ca esti client nou, recomand daca ai o cartela veche prepay, reîncărcata lunar,minim 5 euro,ca sa aiba.un.istoric si punctaj acumulat destul de mare,care se aloca la reducerea noului telefon plus ce discount mai este in.magazin,depinde si de abonament.
Succes,in magazine Store si Shop,am observat ca deocamdata au pe stoc.

Așa cum au spus și colegii, Samsung Galaxy Note 9 nu este disponibil pe nicio culoare in Magazinul Online de la Orange. In trecut costa in jur la 1000€/ liber și cu un Orange Me 45, cam 550€. Prețul la abonament se diferențiază in funcție de valoarea abonamentului.

Mai așteaptă puțin, Nicolae, odată cu lansarea lui Note 10, vei găsi oferte bunicele pentru Note 9. Daca nu te grăbești, în august ți-l dau pe al meu. Parafrazând un mare actor, am să-ți fac o oferta de nerefuzat :))))

Dacă îl dai gratis, merita sa aștepte după el, mai sunt cca 30 de zile pana la lansarea oficiala.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

@boros nicolae, ai găsit cea mai bună ofertă pentru Samsung Galaxy Note 9? Te-a ajutat vreunul din răspunsurile primite aici?

Salut! Uite aici o comparație aproximativă, pe compari.ro https://www.compari.ro/telefoane-mobile-c3277/samsung/gal...
Îți atașez și niște screen shot-uri cu preturile din magazinele mai importante (eMag, Altex, Media Galaxy, Domo și cel.ro). Doar că cele de pe Domo și cel.ro sunt mai mici dpdv al stocării.Bafta :)
P.S. Emagul mai are uneori zilele Samsung, in care sunt ceva reduceri

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!