Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Huawei P30 Lite Dual Sim - Pareri pro/ contra

Pareri pro/contra pentru acest model

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 3

@Andreibur, bine ai venit în Comunitate!
Spune-ne, te rog, de ce îți place acest telefon? L-ai utilizat? Ce avantaje are din punctul tău de vedere?

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Pentru gama medie de la Huawei, este un smartphone optim, dar, nu este genul de care sa tragi, ca si modelul P30 Pro. Are configuratie optima de clasa medie. Este bun de folosit multimedia.

P30 Pro e creme de la creme :)

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Cu Orange Money ai incercat?

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Nu poti instala BT Pay, deoarece nu este compatibila cu telefonul, acesta neavand in dotare NFC, necesar pentru a putea face plati cu telefonul.

Atunci e clar. N-am stiut ca telefonul nu are NFC.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

NFC-ul este o componenta hardware, o piesa cu care telefonul nu este dotat. Nu se poate instala pur și simplu. Ori vine de la producător, ori nu.

Da, nu poți s-o instalezi, dacă n-o are în dotare. Întotdeauna trebuie să ne interesăm înainte de a face o achiziție despre produsul respectiv.

Un telefon bun raport calitate pret...rezolutie 1080p+ (2312×1080 pixeli) ‘Aparatul’ foto este compus din urmatoarea combinatie de senzori – 48 megapixeli (lentile wide, apertura F1.8) + 8 megapixeli (lentile ultra wide) + 2 megapixeli (lentile Bokeh). 159 grame si capacitate de 3340mAh.La memorie poti varia la cum ai vrea tu 6 GB ram si 128 e perfect pentru tot. Este un telefon decent.

Sincer, e un telefon middle range destul de ok, are o camera destul de bunica, iar raportul calitate pret este destul de bun. Insa chiar daca este un huawei p30, nu uita ca este versiunea lite a acestuia, deci specificatiile sunt net inferioare. Dar stai la curent, va aparea in ianuarie o noua versiune p30 lite

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!