Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Oare după o luna de internet la liber Orange mai e darnic sa ne mai ofere încă 2 luni de net la liber?

Fara net nu am ce face...

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Rămâne să vedem, dar bănuiesc faptul că vor veni și alte oferte care să fie pe placul celor care le utilizează. Sunt convins că vor veni oferte din ce în ce mai tentante. Deocamdată o avem pe cea cu net la liber și cu bonusul aferent numărului de abonament de pe care este încărcat prepay-ul, la reîncărcările mai mari de 6 euro. Oricum, e valabil bonusul cu net nelimitat și la opțiunea de 5 euro.

Deocamdata poti folosi oferta asta o singură dată, dar, cum ne-am obișnuit ca, la prepay e mereu super ok, probabil va apărea o nou oferta tentantă..
"Bonusul “Internet la liber” se activează din contul meu My Orange și este valabil 30 zile, cu o opțiune de minimum 5E credit activă. Intră in contul tău My Orange, selectează data la care vrei să se activeze bonusul și poți naviga pe internet timp de 30 zile fără să consumi din beneficiile incluse în opțiunea ta.. Bonusul se poate activa o singură dată pe durata campaniei iar ultima zi în care în care îl poți activa este 3 septembrie 2019."

https://www.orange.ro/prepay/optiuni-prepay/#minute

Fără net, se găsește ceva de facut, nu cu telefonul, de acord, dar, cu siguranță se gasesc activități..

Vezi ca ai secțiune de feedback, scrie către departamentul de oferte prepay, ca să îți dea net mai mult la prepay, poate se va implementa până la urmă.

Din pacate aceasta optiune e valabila pana in septembrie, dar cu siguranta vor veni si cu alte oferte la fel de tentante ca cele precedente.

Folosește-te de o optiune care sa îți permită mai mult internet și verifica pagina Orange pentru ofertele curente. Vei găsi la Orange o optiune care sa te mulțumească.

Încarcă cartela prepay a unui prieten,a unui copil,a unui bătrân. Faci o bucurie și primești și tu internet consistent.Doar 6 euro te costa sa prinzi doi iepuri dintr-odată :))

Tipic majorității: Dacă cineva întinde un deget, hai să-i luam toată mana.

Eu nu sunt adeptul pomenilor. Consider ca pentru un serviciu de calitate trebuie plătit în loc sa stai cu mana întinsă.

Mult, prost și ieftin găsești la alții!

Va fi și la noi mai mult. Nu uitați că cei care au dat nelimitat, au facut-o din disperare și nu pentru că așa ar fi dorit.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!