Întrebare fară răspuns

Care este jocul tău preferat?

De cât timp îl joci?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

NFS dar acum joc mai rar in lipsa timpului

Romeo
Romeo

Romeo

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Romeo

Am jucat NFS pana la Cabon dupa care m-am plictisit. Nu de alta dar cei de EA incepuse sa implementeze grafica de joc ce arata mai mult a pom de iarna cu beculete multicolore.

Dupa, am descoperit si jucat o buna perioada de timp Live fo Speed care este un simulator de curse in adevaratul sens al cuvantului, fara beculete colorate, fara filmulete penibile in cadrul jocului. Un joc in care TU conduci masina fara assist-uri si unde fiecare modificare adusa setup-ului masini se va resimti pe circuit. Masina subvireaza, supravireaza, se inclina in viraje, se uzeaza caucicurile, se incinge ambreiajul, explodeaza cauciucurile, cedeaza transimia, etc.

In momentul de fata, pe laptop, am instalat Scania Truck Driving Simulator si din cand-in-cand ma mai dau cu TIR-ul pe serpentine.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Eu am altfel de jocuri preferate și anume jocurile geografice. De mult timp le joc pe astea. Nu mai sunt la o vârstă la care să mă joc pe laptop sau telefon.
https://www.geogra.ro/joc/ro/eustate/index.php

Nu prea am timp pentru astfel de activități... Cand am timp disponibil prefer sa-l petrec in alt mod... Probabil nici n-as putea sa joc orice pentru ca exista posibilitatea sa mi se faca rau :)
Cred ca mai exista o intrebare despre jocuri, dar, pentru ca n-ai zis nimic de inimioara, de la mine primesti una.. :)

Când eram elev și student am jucat NFS, FIFA, Mario, Bomber, Tarzan și altele, pe pc și pe tv. În prezent, jocurile nu ma mai atrag, prefer sa scriu ceva pe forum, în detrimentul unui joc.

Merge Dragon si Space Shooter

Merge Dragon il joc de cel putin 2 ani

Cocolino2010
Cocolino2010

Cocolino2010

User level
Nivel
0
84 / 100
puncte
Custom field 2
Cocolino2010

Picnic cuvânt. L-am descărcat pe telefon. Sunt la nivelul 997. Îl joc de vreun an. Cu el îmi omor timpul liber, cu niște cărți de citit și cu comunitatea.

Leps World mi au plăcut mult, Pirate Kings mi-a mâncat câteva luni din viata :)), am mai avut vreo doua card mi au plăcut mult dar nu îmi amintesc exact numele.
De jucat ma jucam de fiecare data când îmi permitea timpul, cam 2 ore cumulate pe zi.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!