Întrebare cu răspuns(uri)

Oare se va mai lansa anul acesta telefonul Galaxy Fold by Samsung?

Anunțat cu surle și trâmbițe, în luna februarie 2019, odată cu lansarea Samsung S10e, S10 și S10+, nu am văzut la vânzare încă modelul Galaxy Fold, care sa fie contra candidatul lui Huawei Mate 10x.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Telefonul trebuia să fie lansat la sfârşitul lunii august, însă aceasta a fost amânată pe termen nedeterminat după ce mai multe unităţi de review au prezentat probleme în utilizare normală. Alte unităţi s-au defectat pentru că nu includeau destule informaţii despre natura display-ului flexibil, precum „folia” aplicată deasupra acestuia, care era mai mult decât o simplă folie de protecţie, făcând parte din ansamblul ecranului.
Având în vedere faptul că aproape toate exemplarele Galaxy Fold trimise iniţial jurnaliştilor au fost deja rechemate, iar comenzile primite din partea cumpărătorilor nu au mai fost onorate, şansele ca exemplarul Galxy Fold observat în India să fie din noua revizie sunt extrem de mari. Iar faptul că Samsung permite folosirea în public a dispozitivului confirmă atingerea unui stadiu avansat în care designul final Galaxy Fold este testat în condiţii reale de utilizare.
https://m.go4it.ro/telefoane-mobile/noul-galaxy-fold-cu-d...

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată și doar dacă ești autentificat)

Nu (0)

Da (2)

100%

2 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

E tăcere totala pe subiect. Nici fanii Samsung nu prea se arată tentați de hidoșenia aia de telefon. Foldul lui Huawei arata muuult mai bine,trebuie sa recunosc. Și apoi 2000 de euro pentru un telefon,pe bune?

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Angajatii Samsung îl testează și i-au revizuit designul. Trebuia sa fie lansat la sfârșitul lunii august, dar, datorită modificărilor pe care i le-au făcut, lansarea s-a amânat.

Salut,
Acest Galaxy Fold este, d.p.m.d.v., un hibrid între un netbook și un telefon. Nu știu cui i se va adresa mai exact - probabil celor care au nevoie de un PC la purtător...

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus