Întrebare cu răspuns(uri)

[Încheiat] Știați de concursul ,,Câștigă cu Orange TV Go și Eurosport 1 HD"?

Mi se par interesante concursurile organizate de Orange. Voi ce părere aveți?

Cu Orange TV Go, nu pierzi niciun moment din cele mai tari competiții sportive. Ai acces la canalele Eurosport 1 HD și Eurosport 2 HD plus trafic de internet gratuit în aplicația Orange TV Go.

Urmărește "Turul Franței" pe Eurosport 1 HD și poți câștiga o bicicletă Felt.

Ce trebuie să faci:

Urmărește "Turul Franței" în fiecare după-amiază, între 2 și 24 iulie. Găsești aici detalii despre transmisiunile în direct.
Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau descarcă aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă din App Store sau Google Play
Intră în aplicație folosind numele de utilizator și parola contului tău online Orange și urmărește canalul Eurosport 1 HD
Sursa: https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/orange-tv-go/casti...
Regulament: https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/orange-tv-go/casti...

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată și doar dacă ești autentificat)

Nu (0)

Da (0)

0 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Orice concurs e bine venit, în care poți câștiga premiile oferite de Orange.
În Orange TV Go ai acces gratuit la Eurosport 1 HD, între 8-29 iulie, ca să vezi una dintre cele mai mari competiții de ciclism- Turul Franței. În plus, urmărind canalul în Orange TV Go poți câștiga o bicicletă hibrid ASO sau unul dintre cele trei pachete ce conțin o șapcă și o sticlă Eurosport pentru apă.

Da știu despre concurs dar nu prea m-a tentat. Nu cred că am să câștig vreodată un concurs Orange. E drept,că să câștig ar trebui și să particip :)))

Nu știam, dar am aflat acum.

cocolosh
cocolosh

cocolosh

User level
Nivel
3
4289 / 5000
puncte
Custom field 2
cocolosh

Un om se ruga zilnic la Dumnezeu "Da Doamne sa câștig la loto", la care Dumnezeu ii zice " să pună mâna să joace", așa și cu tine acum. :D

Mi-ar prinde bine o bicicletă nouă! :))

cocolosh
cocolosh

cocolosh

User level
Nivel
3
4289 / 5000
puncte
Custom field 2
cocolosh

Eu nu prea urmaresc programele de sport, dar, ca si la loto, daca nu joci, sigur nu castigi, dar, daca joci, cine stie?!.. Am vazut o notificare in My Orange, daca nu ma insel.. Cred ca asa afli cel mai repede despre concursuri prin notificarile din aplicatie..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Salut ..pe eurosport nu-s meciurile din Anglia ? ar trebui facut ceva in aceeasta privinta..stiu ca este eurosport int.dar eu vreau sa vad meciurile din Anglia..sper sa se rezolve

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!