Întrebare cu răspuns(uri)

Orange supporter

Am citit ca se poate primi net extra abonament daca te înscrii in programul Orange Supporter cu echipa favorita din Liga1 și primesti la fiecare gol marcat sau meci câștigat. Am trimis sms la 321 cu mesajul FCSB și am primit răspuns “opțiunea introdusă nu exista”. Trebuia scris altfel?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Încearcă: STEAUA
Este posibil ca în sistemul Orange să figureze cu vechea denumire.
Daca esti pe PrePay trebuie sa ai o optiune de minim 5 euro credit activa pe cont.
Pentru dezabonare:
PrePay - sms la 321 cu textul STOP si numele echipei
Abonament - sms la 8389 cu textul STOP FAN si numele echipei

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (1)

Da (7)

88%

7 membri au votat cu DA

1 membri au votat cu NU

88% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Încearcă: STEAUA
Este posibil ca în sistemul Orange să figureze cu vechea denumire.
Daca esti pe PrePay trebuie sa ai o optiune de minim 5 euro credit activa pe cont.
Pentru dezabonare:
PrePay - sms la 321 cu textul STOP si numele echipei
Abonament - sms la 8389 cu textul STOP FAN si numele echipei

Cum pot să mă înscriu în programul Orange Supporter?
Utilizatori Orange PrePay

Te poți înscrie în Orange Supporter dacă ai o opțiune de minim 5 euro credit activă pe cont, timp în care vei primi și beneficiile de mai sus. Vezi aici oferta PrePay, trimite un SMS la 321 cu numele echipei favorite și ești înscris!
Abonați Orange

Pentru a face parte din programul Orange Supporter trebuie să ai un abonament Orange Me din oferta comercială actuală, apoi să trimiți un SMS la 321 cu numele echipei preferate.
https://www.orange.ro/fotbal/

Succes!

Trimite sms la 321, cu textul "Fotbal Club FCSB"

https://www.orange.ro/info/sport/echipe/15

Vezi ca la fiecare sms primit vei fi taxat, dacă ești la prepay. Mai jos sunt descrise condițiile programului prepay suporter la abonamentele Orange Me sau Prepay.

La abonamente Orange Me opțiunea prepay suporter e gratis și la prepay primele 10 zile, după care vei fi taxat. Apoi reîncarcă-ți cartela cu minim 5 euro credit pentru a primi bonus beneficiile timp de 30 de zile, în plus față de creditul reîncărcat. După cele 30 de zile oferite la reîncărcarea cu minim 5 euro credit, notificările prin SMS cu informații despre scor, marcatori, cartonașe roșii din meciurile echipei favorite vor fi taxate cu 5 euro cenți/SMS primit.

La fiecare modificare a echipei favorite din cadrul programului Orange Supporter, pentru alocarea beneficiilor, utilizatorul trebuie sa efectueze o reîncărcare de minim 5 euro credit.
https://www.orange.ro/info/sport/echipe/15

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Ca alternativa a sms-ului la 321, poți instala aplicația de mai jos și ai informațiile gratuite, trafic gratuit în limita abonamentului inclus.

Fotbal Info de la Orange
Beneficii
Cu aplicația gratuită Fotbal Info ai la dispoziție:

Rezultatele partidelor in timp real și toate clasamentele la zi
Noutăți din Liga 1, Liga II, Echipa Națională, Cupa României, Liga Campionilor, Europa League, alte campionate externe
Știri personalizate cu echipa aleasă din programul PrePay Suporter
Notificări în aplicație pentru cei înscriși în programul Orange Supporter pentru mai multe echipe si competiții
Statistici, comentarii live meciuri
Informații despre echipe și jucători
https://www.orange.ro/aplicatii/fotbal-info/

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

@Razvan, pentru a primi bonusul de net, trebuie sa trimită neaparat sms, care este gratuit.
@Cctinescu, de când ai acest abonament? Poate nu este considerat din oferta actuala...
Și, da, este posibil sa fi scris greșit numele echipei. Poate ca Orange, ar fi trebuit sa publice o lista cu toate echipele din Liga 1, astfel încât sa nu stam sa ghicim cum sa scriem numele echipei.

@Razvan mulțumesc pt toate informațiile, dar exact cum spunea @Tina este o varianta de a obține net extra abonament, am încercat și cu Fotbal Club FCSB și același răspuns “opțiunea introdusă nu exista”

Am încercat sa ma înscriu cu FC Voluntari. Văd ca mi-a fost acceptata cererea. Dar aștept, de ceva timp, mesajul de confirmare. Revin atunci când apare. Măcar nu m-a refuzat. M-as fi așteptat sa fiu înscrisă imediat.

@Costy, am scris Steaua și a funcționat, mulțumesc, Costy, acum sper sa marcheze cât mai multă goluri ca sa primesc cât mai mult net.

Văd ca varianta Steaua funcționează, au dat 4 goluri și au câștigat meciul, așadar maine ar trebui sa primesc 900MB. Revin cu detalii!

A venit și Bonus-ul de net.
Bonusul din oferta Orange Supporter a fost activat. Se aloca proportional cu perioada ramasa pana la prima data de facturare si integral de la data de facturare. Traficul este national, individual si se consuma inaintea celui inclus. Valabilitate: o luna de facturare + prorata.

SMS la 321 cu textul echipei favorite. Steaua, Dinamo, Craiova, de astea știu sigur. Mai era Vaslui, Brașov, Constanta, Poli Timișoara, dar acele echipe nu mai exista/nu mai sunt in liga 1. CFR nu are, deoarece la momentul respectiv aveau sponsor Cosmote(actualul Telekom) Se poate și pe abonament, nu doar pe cartela, abonament mai mare de 7E, iar pe prepay, opțiune minima de 5E, dar trebuie sa reîncărcați lunar înainte de expirarea opțiunii, pentru a avea bonusul.

Orange suporter îți ia din Euro. Mie mi-a luat 2 Euro și toate cele 15000 de minute. Și acuma nu mai pot să sun deloc și am dat la 321 să dezactivez orange suporter și am scris Stop FCSB si n-a mers. Și am încercat cu Stop Steaua și de ea a nu merge nici așa. Cei de aici nu activați orange suporter că da primești 800 de MB. Eu așa am primit dar acuma nu mai pot să sun. Da am sunat și nu merge. Cum să fac să meargă? Ajutați-mă vă rog. Am acuma 3 Euro nu 5 Euro, ce păcat nu mi s-a spus de către orange suporter că mi se ia din Euro. Dacă peste o lună iau 5 Euro și iară îmi ia 2 Euro și rămăn cu 3 Euro ce mă fac? Dar dede activat orange suporter nu merge să-l dezactivez.
Dar am internet și merge dar să sun nu mai pot.

Bedinbă23
Bedinbă23

Bedinbă23

User level
Nivel
0
74 / 100
puncte
Custom field 2
Bedinbă23

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!