Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

De ce este nevoie sa platesc internet - date pe tableta daca nu l-am utilizat niciodata?

De ce este nevoie sa platesc internet-date pe tableta daca nu l-am utilizat niciodata? Abonamentul de telefon nu poate functiona fara acest internet suplimentar sau cum vine asta? In plus, recent am facut cerere de dezactivare a acestuia si in continuare sunt sunata pe tema asta :(

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Cred ca ar ajuta sa spui ce fel de abonament ai pentru a primi raspunsuri, in contract ce anume apare trecut?

Vrajitoarea
Vrajitoarea

Vrajitoarea

User level
Nivel
3
3188 / 5000
puncte
Custom field 2
Vrajitoarea

Dacă ai făcut un abonament suplimentar de net, pe lângă un alt abonament de voce și nu îți trebuie, poți să te adresezi la serviciul.clienti@orange.ro sau din My Orange și să le explici situația și poate găsiți împreună cea mai bună soluție.
Ar fi bine să fii mai explicit/ă, pentru că nu se înțelege prea bine ce ai vrut să spui! Succes!

Nu ești obligat sa plătești internet suplimentar de date pe tabletă, decât dacă ai luat tableta la ofertă cu abonament de date mobile dedicat. Suplimentar, ne mai trebuie informații, însă apelează cu încredere la serviciul clienți din my Orange, trimite mail la serviciu.clienti@orange.com sau apelează cu încredere la Orange helper, de pe forumul Softpedia. Ai mai putea sa suni la 300, dar îți pierzi timpul, serviciul este externalizat și o sa ai dureri de cap, după ce închei apelul.

Lenovo, și eu am internet mobil și cartela de voce - date. Le-am păstrat deoarece mi s-a oferit o reducere atât de mare la ambele încât nu mai era rentabil sa renunț la ele. Practic din 15 euro, cât plăteam, am ajuns la 9 euro. Și am primit foarte multe resurse. Dar cele doua abonamente funcționează dependent unul de celălat. Dacă renunțam la internetul mobil, plăteam mai mult la cealaltă cartela fără ca sa primesc mare lucru. Așa ca le-am lăsat pe amândouă și am netul la comun, pe cartela de voce-date. Este suficient și nu îmi fac griji cu privire la consum. Acest abonament de date, m-a ajutat sa obțin un telefon in condiții, spun eu, avantajoase.
Cu siguranța ca poți sa renunți la cartela de internet mobil, dar vezi sa nu pierzi beneficiile și sa plătești și mai mult.

Tina
Tina

Tina

User level
Nivel
3
3264 / 5000
puncte
Custom field 2
Tina

Trebuie sa existe o soluție. Poți face o modificare/închidere când aproape se termina perioada contractuala a abonamentului.

@lenovo asculta sfatul lui @razvan. Sotpedia-Orange Helper sau o discuție la 300 cu un consultant Orange. Să ne tii la curent te rog.

Oamenii văd tablete gratis, semnează, dar unii nu prea știu ce semnează până nu încep să curgă facturile... Înainte de a apela 300, ar fi mai simplu de citit contractul. Salvează timp.

Înainte de a se semna un contract, trebuie și întrebat: doamnă/domnule, cât trebuie să plătesc în plus ( pe lună) pentru că mi s-a dat această tabletă gratis? Și sigur vei primi un răspuns.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!