Întrebare fară răspuns

Este posibil să aducă și în România Liveboxul de la Orange Franța?

Acu câțiva ani, Orange a lansat un router multifuncțional în Franța. Oare vor aduce tehnologie noua și la noi în țară? Ce funcții are acel router?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Nu știu, dar ar fi ceva extraordinar. Am citit ceva specificații și nu sunt de ici de colo. Oricum, informațiile sunt de câțiva ani, dar nu s-a mai discutat nimic. Probabil se așteaptă să se vadă ce se va face cu rețeaua fixă.
Livebox este un router polivalent, iar în prezentarea sa s-a accentauat ideea că este un router on-the-go, ușor de instalat, cu setări ușor de înțeles și parcurs. Pe partea de rețelistică atinge viteze de până la 1.9 Gbps ( cu 3 antene interne pe 2.4 GHz și 4 antene interne pe 5 GHz, Wi-Fi ac). Dispune de un hard-disk preinstalat cu capacitate de stocare de 1 TB + stocare în mediul virtual prin Orange Cloud, fișiere ce merg a fi accesate pe orice ecran din casă (smartphone, tabletă, smart TV), dar și la mare distanță de casă prin aplicația Orange Cloud. Pot fi realizate spații de stocare personalizate, delimitând spațiul privat de cel comun, parole ce merg a fi presetate etc.

https://www.gadget.ro/orange-livebox-router-cu-viteze-de-...

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Cred ca sunt interesați să rămână în frunte ca si furnizor, sa aiba clienti mulțumiți.. si ar putea sa faca asta, daca este nevoie.. Numai ei stiu daca si cand.. Poate asteapta intai sa se finalizeze alte negocieri..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Acum aflu și eu de la Vio73 cu ce se mănâncă treaba asta și pot sa spun ca suna foarte frumos.
Mi-ar plăcea sa ne bucuram și noi de asa ceva și cred ca Orange România îl va implementa cu succes și la noi. Cu siguranță va atrage și mai mulți abonați.

The Special List
The Special List

The Special List

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
The Special List

Nu stiu daca piata din Romania este pregatita momentan pentru asa ceva, deoarece noi suntem o tara a contrastelor puternice si nici nu avem educatia tehnologica corespunzatoare.

Serviciul de televiziune de la Orange are o poveste extrem de interesanta si in prima faza nici macar nu a fost gandit pentru piata din Romania. Poate o sa avem ocazia si topicul adecvat pentru a discuta despre acest aspect.

Foarte multi compatrioti cumpara telefoane de 1000 de euro dar stau pe prepay si incarca 1 - 2 -3 euro ca sa nu piarda numarul.

Sunt foarte multi posesori de televizoare 4K cu diagonala de 150 cm si care stau cu televiziune de tip CATV analog si unde rezolutia imaginii este de 480p.

Ca o paranteza - Cunosc o persoana care a dat cca 12000 euro pe un sistem complet MAC si care nu-l foloseste la altceva decat la navigare pe internet, filme, muzica si unele jocuri. Adica operatiuni basic ce se pot face cu un laptop de 1000 - 1500 de lei.

Oricum STB-urile sunt perimate. Acum sunt la moda CAMurile. Eu folosesc Smart STB. Fara cabluri,fara hardware suplimentar. Asta-i viitorul.IPTV :)

Eu cred că ar fi cam necesar să se facă unele schimbări și la noi, dar probabil că vor mai trece ceva ani buni până se vor produce!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!