Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Pot trimite internet la cineva dacă nu mai sunt ofertele cu heartbeats sau pupici?

Bună ziua!
Întrebarea mea este dacă pot trimite internet la cineva acum că nu mai sunt oferte cu heartbeats sau pupici transformați în mega de net.
Mulțumesc!

 • Răspunde
 • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Deocamdata nu poti, dar, daca ii reincarci cartela cu 6€ din contul tau My Orange, primiți si tu si persoana careia ii încarci 30 gb...

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Din păcate, nu mai există această opțiune. Dar la o reîncărcare de minim 6 euro, se oferă bonus 30 de gb pentru cel care încarcă, iar cel prepay-ul respectiv poate activa opțiunea cu ,,net la liber". Succes!

Salut @Bluedice,

Pentru moment aceste optiuni nu mai exista, dar pana pe data de 3 septembrie poti beneficia de urmatoarele promotii pentru a primi trafic de internet la cartela Orange:

 • Vara asta, cu Orange PrePay ai internet la liber. Primești automat 30 GB bonus, la activarea unei opțiuni PrePay de minimum 6 € credit.
 • În plus, stai pe net fără griji timp de 1 lună, cu o opțiune de minimum 5 € credit, dacă activezi bonusul "Internet la liber" din contul tău My Orange.
 • _____________________________________________________________________________________________________
  Ce trebuie să știu despre bonus?

  • Bonusul de 30 GB de internet 4G poate fi folosit cu o opțiune de minimum 6 € credit.
  • Bonusul se alocă automat la activarea unei opțiuni din oferta curentă, pe perioada ofertei, pentru toți clienții existenți sau la activarea unei cartele SIM Orange PrePay.
  • Bonusul “Internet la liber” se activează din contul meu My Orange și este valabil 30 zile, cu o opțiune de minimum 5E credit activă. Intră in contul tău My Orange, selectează data la care vrei să se activeze bonusul și poți naviga pe internet timp de 30 zile fără să consumi din beneficiile incluse în opțiunea ta.
  • Bonusul se poate activa o singură dată pe durata campaniei iar ultima zi în care în care îl poți activa este 3 septembrie 2019.
  • In roaming, atat bonusul de 30 GB cât și bonusul “Internet la liber” pot fi folosite cu o opțiune de minimum 10 €credit, activă, în limita de internet disponibilă în roaming SEE și conform Politicii de utilizare rezonabilă.
  • Atât bonusul de 30 GB cât și bonusul “Internet la liber » sunt valabile 30 de zile și le poți verifica în aplicația My Orange sau prin apel la 333.
  • Dacă nu ai deja un cont My Orange, creează-ți unul acum sau descarcă-ți aplicația My Orange din Google Play sau App Store.
  • Bonusurile se consumă înaintea beneficiilor incluse în opțiunile activate.

  Gasesti aceste informatii si pe pagina Orange prepay: https://www.orange.ro/prepay/optiuni-prepay/

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!