Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Achiziționare Huawei ? DA/ NU

Avand in vedere toate schimbarile care se produc, credeti ca are rost sa mai achizionez un telefon Huawei?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

Greșit, Vio. Războiul de care vorbești a fost pornit cu ani în urmă de politică economică și financiară a Chinei aceasta găsind soluția ideală pentru dezvoltarea țării ajungând astfel numărul unu pe plan economic mondial.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Salut!

Vă rog să nu vă îndepărtați de la subiect și să revenim la discuția despre achiziționarea telefoanelor Huawei. Mulțumim!

Eu mi-am luat prin Orange un Huawei de curand, fix inainte de a afla despre scandal, m-am documentat, am testat performantele compartiv cu marca Samsung pe care o folosisem o viata, apoi m-am decis sa mai iau un Huawei pt alt membru al familiei :)

Raluca
Raluca

Raluca

User level
Nivel
1
314 / 750
puncte
Custom field 2
Raluca

Am luat și eu Huawei P 30 în decembrie și sunt foarte mulțumit de el. Am avut Samsung multă vreme și am zis să mai schimb și cred că bine am făcut. E bun la semnal, face poze uimitoare, chiar și pe timp de noapte, ține bateria mult mai mult, prețul este acceptabil, etc.

Care a fost diferenta de pret fata de un Samsung S10, Vio?

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!