Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Achiziționare Huawei ? DA/ NU

Avand in vedere toate schimbarile care se produc, credeti ca are rost sa mai achizionez un telefon Huawei?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Intrebarea asta mi-am pus-o si eu... depinde cat timp ai de gând sa-l folosesti... Pentru ca va mai dura ceva până vor fi definitivate aceste schimbări si poate ai nevoie de telefon... Eu ma bucur ca mai este până la expirarea perioadei minime contractuale tot pentru ca m-am gândit la schimbările care se produc momentan...

Din punctul meu de vedere, nu. Sunt convinsă că și Huawei are performanțe care-l recomandă, dar nu l-aș achiziționa. (Despre achiziționare e vorba, nu?!?)

Pastilchen
Pastilchen

Pastilchen

User level
Nivel
1
537 / 750
puncte
Custom field 2
Pastilchen

Bună. Personal dețin un Huawei Mate 10 lite și sunt destul de mulțumită de acest telefon. Înainte am avut Huawei P8 lite, care m-a determinat să merg pe aceeași marcă :)
Dacă sunteți îngrijorați de modificările ce vor avea loc din august 2019 cu privire la acest brand, vă recomand să citiți subiectul intens dezbătut în comunitate https://comunitate.orange.ro/questions/1986631-intampla-posesorii-actuali-huawei-urma-interzicerii-accesului-serviciile-google

Despre ce modificări vorbiți?

Laura.cio
Laura.cio

Laura.cio

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Laura.cio

Laura, daca ma uit acum la răspunsuri, cred ca multi s-au gândit la problema intens discutată cu ei, eu m-am gândit la alte modificari.. gen trecerea la 5G.. oricum răspunsul meu rămâne valabil.. însă, cred ca cel care a întrebat se gândea la problema cu Huawei si Google..

Categoric, da. Toata gălăgia asta cu Google vs Trump are un scop mult mai perfid și înțeles doar de protagoniștii lui, nu cred ca va fi o restricție pe piața europeană. Și Google și Huawei au interes sa vândă produsele lor. Trump de la anul poate sau nu sa mai fie președintele SUA, Google și Huawei vor mai fi cu siguranță.

Da, merita pentru ca modelele deja lansate pe piata nu vor fi afectate pe termen scurt de acest "razboi economico-diplomatic".

Detin un Huawei care a primit upgrade la Android 9 dupa ce a inceput acest "scandal" iar zilele trecute am primit un pachet nou de update-uri ce ingloba unele corectii de securitate Google.

Spre deosebire de alti producatori de top la care cca 30% din pretul telefonu este dat de brand-ul in sine, in cazul Huawei consider faptul ca raportul pret - calitate - performanta este unul corect.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Cumparati-va liniștiți Huawei. Conform proverbului nu mor caii când vor câinii nici Huawei n-o să dispară că așa vrea un președinte.

Părerea mea este ca da ..și eu dețin un Huawei Mate 20 Pro și am primit versiunea Android 9, telefoanele lansate înaintea scandalului nu sunt afectate, cel puțin deocamdată.

Eu detin un telefon Huawei Mate 10 lite si sunt multumita. Daca as schimba telefonul as merge pe aceeasi marca, in ciuda betelor impuse de Trump. Cred ca pana la urma se va ajunge la o intelegere si toate vor reveni la normal.

Acum am inteles in ce consta scandalul Huawei și Google. Tot ce se întâmpla pare sa scadă prestigiul celor de la Huawei, dar, cât timp multi am încercat un telefon de la aceasta marca și am fost multumiți, cred ca trebuie sa mergem pe încredere in continuare și cu modelele noi. Lua_ono, cumpara cu încredere ceea ce ți-ai propus!

Laura.cio
Laura.cio

Laura.cio

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Laura.cio

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!