Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Factura Orange pentru un cont cu mai multe numere

Ce fel de factura este suma de 37.77 lei, conform imaginii? Nu ar trebui sa fie impreuna la factura mentionata cu suma cea mai mare? Va multumesc!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (1)

100%

1 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

@Cocolino2010, am editat noi imaginea atașată de tine, ascunzând numerele de telefon și referințele facturilor. Pe viitor te rugăm să eviți postarea de date personale (adresa ta de email, numărul de telefon, informații despre card sau fotografii ale unor documente personale).

Te rugăm deasemenea să reformulezi titlul acestei intrebări și să ne oferi mai multe detalii astfel încât să primești răspunsuri concrete și utile.

Inteleg ca sunt mai multe numere pe cont.. Si la mine tot asa arata.. Imi arata totalul de plata sus, dar, dedesubt sunt numerele separate, fiecare cu valoarea consumului propriu.. In imaginea colorata cu portocaliu este cum ai si tu, lista de facturi achitate, iar, in celelalte 2 imagini factura de acum, inca neachitata.. sus totalul si dedesubt pe fiecare in parte.. In imaginea ta sunt 2 abonamente, fiecare cu valoarea proprie.. pentru ca trebuie sa stii ce consum a facut fiecare.. probabil in partea de sus ai si tu un total..

Și eu am multe numere, dar ai și totalul. Din editare, se vede clar că despre asta este vorba. Deci este vorba despre suma la unele dintre facturi de pe cont.

Cocolino2010, tu esti titular a mai multor abonamente. Factura totala presupun ca a fost in jur de 200, daca ai doar acele 2 abonamente. Tu ai prezentat sumele celor 2 abonamente. Si eu am 2 abonamente iar la mine apare suma totala la facturi achitate si nu suma pentru fiecare abonament in parte. Si mai am o suma separata pentru rate produse.

@Cocolino2010
... în prima fază ai suma totală pe titular cont, iar apoi sunt defalcate pe numerele de telefon.
Și o rugăminte... scoate SS-ul ăla, sau modifică-l dacă nu vrei să-ți faci mai mulți prieteni, decât iți dorești.

@Cocolino2010, ai clarificat situația cu factura? Dacă totul e clar acum și răspunsurile primite aici te-au ajutat, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. Mulțumim!

Acum, cand nu mai am de plata nimic, asa arata si la mine.. adică fiecare factura una sub alta.. fără suma care să le includă pe toate. Sunt facturi diferite pe numere diferite...

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!