Întrebare fară răspuns

Revolut sau Orange Money?

Revolut sau Orange Money și de ce?

Experimentat
Experimentat

Experimentat

User level
Nivel
0
77 / 100
puncte
Custom field 2
Experimentat
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 3

Inițial am folosit o vreme Revolut dar de când cu Orange Money am și uitat de când nu am mai platit cu Revolut. Acum folosesc doar Orange Money și PayPal acolo unde tranzacțiile cu cardul nu (prea) sunt acceptate. Cu PayPal este mult mai ușor fiindcă folosesc doar adresa de email. Bineînțeles în PayPal este înrolat cardul Orange Money. Astfel știu tot prin notificări Orange tot ce cheltui prin Paypal

Am citit de Revolut niste comentarii si m-am cam speriat la ce tepe se trag...Orange Money mi se pare putin mai sigur

Romeo.
Romeo.

Romeo.

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Romeo.

Oameni buni, nu mai dați răspunsuri asa seci, ca asta nu e un poll. Argumentați de ce Orange Money sau Revolut. Este o comunitate, argumentele voastre pot fi utile unora dintre noi.
Mulțumim!

Mi-am făcut cont de orange money și de revolut în aceași zi. La revolut pot folosi aplicația din prima zi pe când la Orange money trebuie să aștept sa îmi vina cardul ca să o pot folosi. De acuma aștept sa văd care card îmi va veni mai repede. Am sa revin cu un răspuns după ce am să le folosesc pe amândouă, și am sa va spun părerea mea despre ambele carduri

Salut @Georgica,

Nu trebuie să aștepți cardul. Poti folosi cardul Orange Money utilizând plata cu telefonul, descarci aplicatia Orange Pay pentru Android. Daca ai un telefon cu iOS poti adauga cardul in Apple Pay si la fel poti plati cu telefonul.

Asa mi-au spus cei de la sucursala orange de unde mi-am făcut cardul. Am fost ieri și am semnat documentele necesare. Și după ce le-am semnat mi-au spus ca trebuie sa aștept sa îmi vina cardul ca să îmi poată activa aplicația

@rafa.bloger dacă ai dreptate, atunci înseamnă că nu pot avea încredere în ce informații îmi dau sucursalele de la orange. Și atunci rămân cu un mare semn de întrebare.

Ciudată situație. Eu am folosit plata prin aplicație dar și plata cu telefonul imediat după activare. Cardul l-am ridicat din OrangeShop după vreo două săptămâni. Posibil că angajații din respectivul magazin unde ai fost tu sa nu fi știut prea multe despre acest serviciu. Nu ar strica sa suni la 300 și să iei legătura cu un consultant Orange Money dedicat.

Salut. As dori sa stiu si eu mai multe informatii despre Orange Money.
Folosesc in prezent Revolut, atunci cand calatoresc. De asemenea primesc regulat niste bani in moneda $ din afara. Poti sa iti faci conturi in marea majoritate a monedelor internationale. Atunci cand am calatorit in Asia, aveam bani in contul in euro si dolari in cont iar Revolut a facut automat conversia la cel mai bun curs local si a platit in moneda locala, evitand astfel comisioanele de conversie si alte comisioane aferente bancilor locale. Contul de Revolut il alimentez cu PayPal si cont bancar local.
Minusurile pe care le are Revolut:
1. Plata cu telefonul prin NFC cu Revolut nu exista, daca ai Android
2. Inconsistenta in fiabilitatea serviciilor. Uneori te poti trezi ca nu functioneaza si nu stii de ce. Odata am fost in UK si fix cand am aterizat am primit o notificare cum ca Revolut desfasoara niste lucrari de mentenanta in UK si pot aparea dificultati la plata cu cardul Revolut, retragere ATM si transfer de cash.. toti banii mei erau in contul de Revolut.

Ofera Orange Money beneficiile pe care le ofera si Revolut ? Daca merg in Singapore, pot sa platesc cu Orange in moneda nationala ca sa nu fiu comisionat pentru conversie si alte comisioane bancare locale ? Pot primi bani in moneda $ in contul de Orange, fara sa mi se faca conversia automat la RON? Pot sa transfer bani din Orange catre contul meu de ING fara sa fiu comisionat ?

Da o căutare în comunitate "Orange Money" și o sa găsești absolut toate informațiile de care ai nevoie. Sunt deschise câteva topicuri legate de treaba asta și s-a discutat foarte mult acolo.

Am si le folosesc pe ambele. Orange money il folosesc doar la plata facurilor orange. In schimb revolut il folosesc in calatorii in afara tarii, este foarte bun si personal il recomand, au un curs mult mai bun decat toate celelalte banci. De asemenea, il mai folosesc pentru cumparaturi online, netflixul si mai nou platesc taxiul tot cu revolut.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!