Întrebare fară răspuns

Revolut sau Orange Money?

Revolut sau Orange Money și de ce?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Eu l-am ales pe amandoua.
Orange: 10% inapoi+ help line in rom.
Revolut: mai versatil, rate schimb val. bune, mai blocheaza contul, nu ai cu cine sa te intelegi.

Ibercan
Ibercan

Ibercan

User level
Nivel
0
32 / 100
puncte
Custom field 2
Ibercan

Nu exista termen de comparație. Revolut este net superior. Cu Orange Money nu poți să-ți ții banii decât în RON. Nu poți creea pusculite in Orange Money. Ar mai fi multe lipsuri. Posibil pe viitor sa recupereze din handicap.

Bogdan77
Bogdan77

Bogdan77

User level
Nivel
0
11 / 100
puncte
Custom field 2
Bogdan77

Bogdan,Orange Money permite conturi si tranzactii in valuta,de acum doua săptămâni in urma. Tranzactiile in valuta ca si cele in lei nu sunt comisionate. Cursurile la top up sunt mai bune la Orange Money. Nu cu mult,2-3 bani.Odata Revolut a detinut suprematia insa acum si Orange Money e la fel de bun,daca nu chiar mai bun tinand cont de promotiile pe care le ofera.Detin ambele carduri. Revolut nu imi da nimic,in schimb OM imi da 10% inapoi din plata facturilor Orange. Imi mai da un punct OTY la fiecare tranzactie plus 100 de lei la 50 de tranzactii prin POS. Deci? :)
Pușculițe? Hai Bogdan sa fim seriosi.Ce te opreste sa iti pui tu singur de-o parte niste banisori? Asta cu pusculitele e ca si cum mi-as pune bani din buzunarul drept in buzunarul stang. Care-i faza? :)))

Și încă un aspect foarte important. Revolut blochează sumele în conturi foarte des, și mai ales sume mari. E riscant sa pleci în concediu în afara cu 2-3 mii euro pe cardul Revolut, s-ar putea sa nu poți sa te atingi de ei. Pe când la Orange Money nu am auzit pe nimeni sa se plângă de asa ceva.

Orange Money daca ai putea sa tii bani si in alta moneda ,ar fi cel mai bun

ovi_4
ovi_4

ovi_4

User level
Nivel
0
56 / 100
puncte
Custom field 2
ovi_4

Da, doar in momemtul platii iti transferul in moneda respectiva la ce curs nu stim? visa, bnr, cursul bancii etc, Eu ma refeream ca nu poti schimba 50 eur si sa ai doua conturi unul de lei una de eur, sau alta valuta, sa poti face schimbul inaite de a face plata in moneda respectiva

ovi_4
ovi_4

ovi_4

User level
Nivel
0
56 / 100
puncte
Custom field 2
ovi_4

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!