Întrebare fară răspuns

Programul Orange Hot Summer 2019

De 10 ani, la Orange ai oferte hot în fiecare vară: fiecare grad peste 20 îți aduce o reducere de 1%. Mai mult, anul acesta ai 15% reducere aniversară când afară sunt 30°C. Fii cu ochii pe magazinul online pentru că uneori chiar și temperaturile mai mici de 20° îți pot aduce reduceri.
https://www.orange.ro/oferte-speciale/?utm_source=communi...

Chiar dacă subiectul a mai fost dezbătut la general, m-am gândit sa facem câte un topic anual, în care să publicăm ofertele disponibile în fiecare zi în perioada în care programul este activ. Sunteți de acord?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Apreciez initativa pentru ca mie imi scapa de obicei ofertele :( aflu cand nu mai sunt valide, nu am ochiul format, probabil :))

iuiu
iuiu

iuiu

User level
Nivel
1
264 / 750
puncte
Custom field 2
iuiu

Nu stiu daca si cine a observat faptul pe pretul unor produse din magazinul online a crescut usor pentru a compensa reducerile aferente programului Hot Summer, iar altele nu mai sunt vizibile decat daca ai link-ul direct pentru ele !!!

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
3
2550 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

FaraUnID, era de asteptat aceasta strategie. Majoritatea magazinelor practica acest lucru in preajma sezonului de reduceri. Ei merg pe premisa ca sunt clienti care nu sunt atenti la preturile anterioare ale produselor si remarca doar "marea" reducere, desi uneori noile preturi sunt mai mari decat pretul obisnuit al produsului.

Reduceri adevărate pentru terminale sunt ofertele de la RETENȚIE , restul este marketing...așa cum a spus și colegul @Razvan .

Daa,foarte bună ideea!

Ionut Stefan
Ionut Stefan

Ionut Stefan

User level
Nivel
0
31 / 100
puncte
Custom field 2
Ionut Stefan

Iată că programul Orange Hot Summer este copiat și de alții, care oferă reduceri la achitarea datoriei, funcție de temperatura mediului ambiant.
https://ro.kruk.eu/kruk-topeste-datoria

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus