Întrebare cu răspuns(uri)

[Încheiat] Programul Orange Hot Summer 2019

De 10 ani, la Orange ai oferte hot în fiecare vară: fiecare grad peste 20 îți aduce o reducere de 1%. Mai mult, anul acesta ai 15% reducere aniversară când afară sunt 30°C. Fii cu ochii pe magazinul online pentru că uneori chiar și temperaturile mai mici de 20° îți pot aduce reduceri.
https://www.orange.ro/oferte-speciale/?utm_source=communi...

Chiar dacă subiectul a mai fost dezbătut la general, m-am gândit sa facem câte un topic anual, în care să publicăm ofertele disponibile în fiecare zi în perioada în care programul este activ. Sunteți de acord?

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Termene și Condiții:

  • Campania se desfășoară în perioada 8 iulie – 2 septembrie 2019, în limita stocului disponibil.
  • Temperatura de referință în baza căreia sunt acordate reducerile din campanie este furnizată de INMH, București. - Pot exista diferențe între procentul de reducere afișat și temperatura de afară, în sensul că poate fi adăugată o reducere personalizată. Aceasta se consideră “Temperatura Orange”, sau „Temperatura aniversară”, și va fi marcată corespunzător.
  • În cazul achiziției de telefoane și modemuri, reducerile se acordă la activarea sau prelungirea unui contract, pe 24 de luni, iar în cazul accesoriilor, obiectelor conectate și tabletelor reducerile se aplică la prețul standard.
  • Reducerile se aplică tuturor produselor din magazinul online, excepție făcând produsele Playstation, Apple Watch, Nintendo, Google, Xiaomi și televizoarele Samsung, JVC si LG.
  • Produsele care nu fac parte din campanie nu vor fi marcate cu elemente vizuale specifice campaniei și bannere informative.
  • Pe parcursul campaniei, în magazinul online, pentru perioade limitate, se pot regăsi reduceri extra pentru produsele disponibile în campanie. Acestea vor putea fi sub formă de discount procentual, valoric sau voucher.

Sursa - https://www.orange.ro/oferte-speciale/

Inseamna ca este specificat cu subiect si predicat ce obiecte beneficiaza de aceste reduceri si in ce conditii.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (1)

100%

1 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 1 din 3

Super! Mă bucur că Orange vine încă odată cu ceva interesant.

De 10 ani, la Orange ai oferte hot in fiecare vara: fiecare grad peste 20 iti aduce o reducere de 1%. Mai mult, anul acesta ai 15% reducere aniversara cand afara sunt 30°C. Fii cu ochii pe magazinul online pentru ca uneori chiar si temperaturile mai mici de 20° iti pot aduce reduceri.
https://www.orange.ro/oferte-speciale/?gclid=CjwKCAjw1rnq...

Eu voi astepta sa fie iar in jur de 40°C si voi profita de program. :))

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

În următoarele 10 zile, temperatura la București va fi 25-26 grade sau mai puțin :D

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Nu stiu daca si cine a observat faptul pe pretul unor produse din magazinul online a crescut usor pentru a compensa reducerile aferente programului Hot Summer, iar altele nu mai sunt vizibile decat daca ai link-ul direct pentru ele !!!

FaraUnID, era de asteptat aceasta strategie. Majoritatea magazinelor practica acest lucru in preajma sezonului de reduceri. Ei merg pe premisa ca sunt clienti care nu sunt atenti la preturile anterioare ale produselor si remarca doar "marea" reducere, desi uneori noile preturi sunt mai mari decat pretul obisnuit al produsului.

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

Mda, strategie de marketing de a lua fata cu reduceri, posibililor cumpărători.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Daa,foarte bună ideea!

Ionut Stefan
Ionut Stefan

Ionut Stefan

User level
Nivel
0
31 / 100
puncte
Custom field 2
Ionut Stefan

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!