Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Ce te nemulțumește la Orange?

Descrie experiența ta cea mai neplăcută la Orange, când ai avut parte de ea și care ar fi sugestia ta de îmbunătățire.

Dacă îți place acest subiect deschis nu ezita să dai clic pe inimioară.

Experimentat
Experimentat

Experimentat

User level
Nivel
0
77 / 100
puncte
Custom field 2
Experimentat
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Într-o perioadă Orange DTH nu oferea CAM și eram foarte supărat din cauza asta. Din fericire acest aspect negativ s-a rezolvat.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

@Experimentat, mulțumim pentru topicul propus!
Pentru că scopul acestei Comunități este ca membrii să se ajute între ei adăugând întrebări, răspunsuri și sfaturi utile pentru situații concrete, de data aceasta te rugăm să formulezi tu primul răspunsul, să ne impartășești din experiențele tale și să ne spui ce sugestii de îmbunătățire ai. În felul acesta îi vei determina și pe ceilalți să-și exprime părerea și chiar să aprecieze cu inimioare postările tale :)

Sunt unele lucruri care ar putea fi îmbunătățite în concepția mea, cum ar fi: fidelizarea mai bună a vechilor abonați, conținut mult mai consistent de internet la abonamente, harta de acoperire să arate mult mai corect ceea ce este în teren, etc.

Semnalul la rețeaua mobilă, venit, văzut, măsurat de tehnician: diagnostic semnal slab în locație la țară. Trimise datele la București pentru analiză, sunat de un nene de la Departamentul tehnic, în care mi s-a explicat ca semnalul este excelent, cu alte cuvinte, semnalul a crescut precum făt frumos.

Lucrul cu oamenii este cel mai dificil pt ca este foarte greu sa multumesti pe toata lumea.Desigur ca mai sunt mici probleme pe care Orange incearca sa le rezolve fiind intr-o imbunatatire continua ;)

Mi se intampla sa nu pot intra pe net la serviciu, ma refer la datele incluse în abonament, primesc notificari de la facebook, dar, cand intru imi arata ca gândește mult si bine, însă, cand imi amintesc, activez wi-fi.. nu prea am timp sa intru pe telefon la serviciu si, uneori mai uit de wi-fi, pentru ca am foarte mult net si nu mai activez wi-fi dimineata and ajung, cum făceam înainte :)

Vio,acest aspect este foarte important dar putini il inteleg...un pas important a fost deschiderea acestei Comunitati pt a vedea cu ce probleme se confrunta clientii,ce doleante au si a incerca sa le rezolve pe cat posibil.Lucrul cu copiii e si mai dificil.Te felicit!

Daca ar fi ceva ce m-ar nemultumi ar fi faptul ca in unele regiuni montane nu prea au semnal. Dar acest lucru e valabil pentru toate retelele mobile.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!