Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Programul buy back valabil pana la 30 octombrie 2019

Cei 150 euro pentru buy-back ii primesti pentru orice telefon samsung galaxy in orice stare DAR FUNCTIONAL sau 150 euro este suma maxima pe care o pot oferi cei de la Orange in functie de functionalitatea si aspectul telefonului?

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

Tentanta oferta. Oricum pe langa reducerea oferita mai trebuie pusi cativa bani pentru achizitionarea telefoanelor Samsung Galaxy S10/ S10+ sau Huawei P30/ P40 Pro, asa cum e specificat in oferta.

Stati linistiti ca nu pierd ei ,sigur te obliga la vreun abonament imperial de vreo 60 euros si vei plati telefonul de vreo 3 ori ca e tara de asa natura ,aici orice e mai scump decat intr o tara civiluzata

Acum depinde fiecare cum vede problema. Eu cred că iese toată lumea în câștig și n-are de ce să piardă.Asta am observat după ce m-am uitat mai atent.

Este greu cu varianta de buy back; îți sunt oferite niște prețuri cu mult mult sub evaluate, despre ce zici tu sunt acele oferte pentru ultimile produse din vârful de gama care la început sunt opusul adică supraevaluate...așa ca tot prin săriturile de anunțuri îți poți vinde vechiul telefonul mai avantajos.

Cred că depinde și de model. Sunt sigur că se găsesc și soluții de achiziție destul de bune, doar că trebuie să fie atent căutate!

Prin buy back, prețul oferit la telefon este mai mic, decât dacă îl vinzi pe piață, însă unii clienți preferă să nu se mai streseze sau să piardă timp să-l vândă și apelează la aceasta alternativă mai rapidă.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!