Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Programul buy back valabil pana la 30 octombrie 2019

Cei 150 euro pentru buy-back ii primesti pentru orice telefon samsung galaxy in orice stare DAR FUNCTIONAL sau 150 euro este suma maxima pe care o pot oferi cei de la Orange in functie de functionalitatea si aspectul telefonului?

Răspunsuri

Găsești aici un subiect asemănător si mai multe răspunsuri..
https://comunitate.orange.ro/questions/1978572-program-buy-back

Din exprimare asa pare, ca primesti un voucher de 150€ pentru telefonul samsung vechi, pe care îl poti folosi la achiziționarea unui Samsung S10/S10+.. oferta valabilă până la 15 iulie..
https://www.orange.ro/orange-care/buy-back/
Cel mai simplu, daca tot esti interesat, poti afla mergând într-un Orange Shop..

Vino în magazinele Orange cu telefonul tău Samsung Galaxy vechi, dar funcțional și primești în plus un voucher de 150 €. Poți folosi voucherul la cumpărarea noului Samsung Galaxy S10 sau Samsung Galaxy S10 +.

Evaluarea se face exclusiv în shopurile Orange pe bază unor criterii stabilite, iar VALOAREA ESTE VARIABILA și influențată de funcționalitatea și aspectul telefonului (dacă ecranul este funcțional, dacă telefonul este sau nu lovit).

Vino în magazinele Orange cu telefonul tău Huawei vechi, dar funcțional și primești în plus un voucher de 150 €. Poți folosi voucherul la cumpărarea noului Huawei P30 sau P30 Pro.

Evaluarea se face exclusiv în shopurile Orange pe baza unor criterii stabilite, iar VALOAREA ESTE VARIABILA și influențată de funcționalitatea și aspectul telefonului (dacă ecranul este funcțional, dacă telefonul este sau nu lovit).

Poți primi până la 150€, aceasta suma poate fi și mai mica, probabil influențată de anul fabricației al telefonului și starea lui la momentul predării acestuia.

S-ar putea să primești cei 150 de euro în cine știe ce condiții. Adică să schimbi ceva de top, cu următorul model, tot de top.

Programul menționează ca primesti 150€ doar pentru achiziționarea telefoanelor: Samsung Galaxy S10/ S10+ și Huawei P30/ P40 Pro, dar trebuie sa predai in magazin un Samsung Galaxy vechi, respectiv un Huawei vechi. Oferta e valabilă pana la 15 Iulie, iar voucherul, pana la 30 Octombrie.
https://www.orange.ro/orange-care/buy-back/

213+150=363 de euro. E de vis oferta. Am un S7 Edge,dar are sticla (nu ecranul) crăpată. O schimb sa pară că nou și dau o fuga in OrangeShop...când apare Note 10 :))

Tentanta oferta. Oricum pe langa reducerea oferita mai trebuie pusi cativa bani pentru achizitionarea telefoanelor Samsung Galaxy S10/ S10+ sau Huawei P30/ P40 Pro, asa cum e specificat in oferta.

Stati linistiti ca nu pierd ei ,sigur te obliga la vreun abonament imperial de vreo 60 euros si vei plati telefonul de vreo 3 ori ca e tara de asa natura ,aici orice e mai scump decat intr o tara civiluzata

Acum depinde fiecare cum vede problema. Eu cred că iese toată lumea în câștig și n-are de ce să piardă.Asta am observat după ce m-am uitat mai atent.

Este greu cu varianta de buy back; îți sunt oferite niște prețuri cu mult mult sub evaluate, despre ce zici tu sunt acele oferte pentru ultimile produse din vârful de gama care la început sunt opusul adică supraevaluate...așa ca tot prin săriturile de anunțuri îți poți vinde vechiul telefonul mai avantajos.

Cred că depinde și de model. Sunt sigur că se găsesc și soluții de achiziție destul de bune, doar că trebuie să fie atent căutate!

Prin buy back, prețul oferit la telefon este mai mic, decât dacă îl vinzi pe piață, însă unii clienți preferă să nu se mai streseze sau să piardă timp să-l vândă și apelează la aceasta alternativă mai rapidă.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!